Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο  ζώδιό σας, μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να έφερε πολλούς παλιούς φίλους στη ζωή σας και μια γενική αναθεώρηση του τι αισθάνεστε, όμως έφερε και αρκετές καθυστερήσεις, οι οποίες ωστόσο υποχωρούν τώρα που γυρνά σε ορθή πορεία. Ο Άρης δε στο ζώδιό σας κορυφώνει θετικές όψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι οποίες σάς κάνουν δραστήριους κι αποτελεσματικούς.

Λέων

Είναι αλήθεια ότι οι πλανήτες τις τελευταίες εβδομάδες σάς έχουν  βάλει σε μια περίοδο που κάνετε πάρα πολλές αναθεωρήσεις ή συνειδητοποιήσεις, κλείνετε κύκλους αλλά πληρώνετε και λάθη του παρελθόντος. Σε αυτό έβαλε το χεράκι του και ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος τώρα γυρνά σε ορθή πορεία και μπαίνετε σε τροχιά ολοκλήρωσης θεμάτων, οικονομικών, σχέσεων και άλλων.

Παρθένος

Ο πλανήτης σας, Ερμής, γυρνά επιτέλους  σε ορθή πορεία, κι έτσι τα σχέδιά σας θα αρχίσουν σιγά σιγά να προχωρούν. Οι θετικές όψεις του Άρη δε που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, σάς κάνουν αρκετά δυναμικούς προς αυτή τη κατεύθυνση, ενώ οι φίλοι βοηθούν κι αυτοί και περνάτε ενθουσιώδεις και δραστήριες στιγμές μαζί τους.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σας επηρέασε περισσότερο η ανάδρομη πορεία του  Ερμή τις τελευταίες εβδομάδες, φέρνοντας  αναβολές και καθυστερήσεις, ωστόσο γυρνά σε ορθή πορεία τώρα και αρχίζουν και προχωρούν τα πράγματα ξανά. Οι θετικές όψεις του Άρη βοηθούν  κι αυτές τα επαγγελματικά σας, και σας ωθούν σε αποτελεσματικές, δυναμικές δράσεις και πρωτοβουλίες για μερικές ακόμα μέρες.

Σκορπιός

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης και οι οποίες κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, τονώνουν τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ σάς κάνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικούς και σας ωθούν σε ωραίες περιπέτειες. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία, κι έτσι οι καθυστερήσεις σε ταξίδια, σπουδές ή νομικά θέματα υποχωρούν και θα αρχίσουν να υπάρχουν εξελίξεις σταδιακά.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής τις τελευταίες εβδομάδες έφερε καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα και μπορεί να μην πήρατε τη βοήθεια που αναζητούσατε, ωστόσο τώρα γυρνά σε ορθή πορεία και  θα δεχθείτε οικονομικές ευεργεσίες. Σ' αυτό βοηθούν και οι θετικές όψεις του Άρη που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι οποίες επίσης κάνουν συναρπαστική την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή είχατε την ευκαιρία για  επανασυνδέσεις με φίλους, με έρωτες ή με συνεργάτες απ' το παρελθόν τις τελευταίες εβδομάδες, όμως κάποιες συνεργασίες ή σχέσεις δεν φάνηκαν να προχωρούν. Γυρνά ωστόσο ορθόδρομος τώρα και αρχίζουν οι εξελίξεις ξανά. Ο Άρης δε με τις θετικές του όψεις, σάς κάνει πολύ δυναμικούς, άμεσους και διεκδικητικούς στις σχέσεις.

Υδροχόος

Ταλαιπώρησε αρκετά τον εργασιακό σας τομέα αλλά και την καθημερινότητά σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή τις τελευταίες εβδομάδες, με τις γνωστές του καθυστερήσεις και αναποδιές, ωστόσο γυρνά σε ορθή πορεία τώρα και υποχωρούν όλα αυτά. Οι θετικές γωνίες του Άρη δε, για μερικές ακόμα μέρες ευνοούν τα επαγγελματικά ξεκινήματα και σάς κάνουν αποφασιστικούς και γρήγορους.

Ιχθύες

Τονώνουν πολύ τη ζωτικότητα, τον ερωτισμό, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας οι θετικές  όψεις του Άρη, κι έτσι διεκδικείτε  με επιτυχία όσα επιθυμείτε. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία, αφού τις τελευταίες εβδομάδες έφερε κάποιες αναθεωρήσεις στα ερωτικά αλλά και καθυστερήσεις σε δημιουργικά project, εμπόδια τα οποία τώρα υποχωρούν.

Κριός

Ο Ερμής απ' τον Καρκίνο γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία, κι έτσι θα επιτρέψει τη σταδιακή αποκατάσταση ζητημάτων σπιτιού και οικογένειας που είχε ταλαιπωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες. Οι θετικές όψεις του Άρη που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, σάς κάνουν κι αυτές αρκετά αποτελεσματικούς σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικονομικών και σε άλλα επίπεδα.

Ταύρος

Σε ορθή πορεία γυρνά ο Ερμής, κι έτσι σιγά σιγά οι επικοινωνιακές καθυστερήσεις και οι ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις που βιώσατε τις τελευταίες εβδομάδες υποχωρούν. Ταυτόχρονα, μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Άρης κορυφώνει κάποιες πολύ καλές όψεις, οι οποίες ωθούν σε επιτυχημένες συνεννοήσεις, συμφωνίες, γνωριμίες, αλλά και σε ωραία ταξίδια και βόλτες.

Δίδυμοι

Θα αποκατασταθούν σταδιακά τα προβλήματα στα οικονομικά σας που προκάλεσε τις τελευταίες εβδομάδες ο ανάδρομος Ερμής, καθώς γυρνά τώρα σε ορθή πορεία. Έτσι, τυχόν πωλήσεις, αγορές, πληρωμές κλπ, αρχίζουν να προχωρούν ξανά, ενώ και οι θετικές όψεις του Άρη που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο σάς ωθούν σε επιτυχημένες διεκδικήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being