Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 19 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 19 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Το ζώδιό σας ευεργετείται άμεσα απ' το εξαιρετικό μεγάλο τρίγωνο στο Νερό που κορυφώνεται αυτές τις μέρες. Η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που παίρνει μέρος στο τρίγωνο αυτό, φέρνει θετικές, σοβαρές εξελίξεις στα ερωτικά, ενώ καλά πράγματα γίνονται και σε σπουδές ή νομικά θέματα. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι που ονειρευόσασταν. Επιτυχημένα δημιουργικά project. Πολλή γονιμότητα.

Λέων

Η ψυχολογία σας ευεργετείται ιδιαίτερα απ' τον σχηματισμό του μεγάλου τριγώνου στο Νερό που δημιουργείται αυτές τις μέρες. Σήμερα κορυφώνεται η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που συμμετέχει στο τρίγωνο αυτό, η οποία ισορροπεί, ωριμάζει και σταθεροποιεί τα συναισθήματα, ενώ βοηθά να χτίσετε τα όνειρά σας σχετικά με σπίτι και οικογένεια. Οικονομική βοήθεια.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται η θετική γωνία Κρόνου-Ποσειδώνα, η οποία παίρνει μέρος στο εξαιρετικό μεγάλο τρίγωνο στο Νερό που σχηματίζεται αυτές τις μέρες. Είναι μια όψη που ευεργετεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την επικοινωνία. Ο ώριμος τρόπος που μιλάτε και γράφετε φέρνει επιτυχίες, ενώ μπορεί να εκπληρώνονται και κάποια όνειρά σας στις σχέσεις.

Ζυγός

Η επιρροή του ευεργετικότατου μεγάλου τριγώνου στο Νερό συνεχίζεται με την κορύφωση σήμερα της όψης Κρόνου-Ποσειδώνα. Είναι μια όψη η οποία τις τελευταίες εβδομάδες σάς βοηθά να βάλετε νέες οικονομικές βάσεις και να νιώσετε σταθερότητα, με σκληρή δουλειά βεβαίως. Ενώ και στα εργασιακά και την υγεία κάτι καλό χτίζεται. Πιο όμορφη καθημερινότητα.

Σκορπιός

Άμεσα ευνοείται το ζώδιό σας απ' το πολύ ωραίο μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στα ζώδια του Νερού. Σήμερα κορυφώνεται η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που συμμετέχει στο σχηματισμό αυτό και η οποία σάς βοηθά μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά να πραγματοποιήσετε προσωπικούς στόχους και όνειρα. Επιτυχία, αναγνώριση, ερωτική ευτυχία, γονιμότητα, ίσως και μια εγκυμοσύνη.

Τοξότης

Αν και ο Κρόνος απ' τον τελευταίο σας οίκο απ' το περασμένο φθινόπωρο είναι κάπως αυστηρός και πιεστικός στο να κλείσετε κάποια θέματα απ' το παρελθόν, οικονομικά ή άλλα, εντούτοις τώρα που κορυφώνει μια θετική όψη με τον Ποσειδώνα, φαίνεται να το καταφέρνετε αυτό. Ίσως η οικογένεια σάς βοηθά. Ψυχολογική ωρίμανση, συναισθηματική ανάταση.

Αιγόκερως

Το ευνοϊκό τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, σάς βοηθά τις τελευταίες εβδομάδες να δικτυωθείτε, να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κύκλο φίλων και γνωριμιών, όπως επίσης και να συμμετέχετε ή να οργανώνετε ομάδες και συλλόγους. Οι φίλοι ακόμα γίνονται το μέσον για να πάτε σε ονειρικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και να γνωρίσετε νέα πράγματα.

Υδροχόος

Ο ιδιαίτερα ευεργετικός σχηματισμός του μεγάλου τριγώνου στο Νερό που κορυφώνεται αυτές τις  μέρες, δίνει πολλές ευκαιρίες και γονιμότητα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Σήμερα κορυφώνεται και η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που συμμετέχει στο τρίγωνο αυτό, η οποία μέσα από σκληρή δουλειά φέρνει αναγνώριση κοινωνική κι επαγγελματική, όπως και θετικές αγορές ή πωλήσεις.

Ιχθύες

Ευνοείται πολύ το ζώδιό σας απ' τον ευεργετικότατο αστρολογικό σχηματισμό του μεγάλου τριγώνου στο Νερό που κορυφώνεται αυτές τις μέρες. Έτσι είναι περίοδος εκπλήρωσης ονείρων και αυξημένης γονιμότητας. Σήμερα κορυφώνεται και η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που συμμετέχει στο μεγάλο τρίγωνο, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες χτίζει τη ζωή και τα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε.

Κριός

Τις μέρες αυτές κορυφώνεται  ένας εξαιρετικός σχηματισμός μεγάλου τριγώνου, μέρος του οποίου είναι και η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Φαίνεται να σας βγάζει από δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, ενώ πιθανόν να κλείνουν με θετικό τρόπο ορισμένα ζητήματα. Βοηθά όμως και τη ψυχολογία σας: περισσότερος έλεγχος συναισθημάτων, συνειδητοποιήσεις, ανάταση ψυχική.

Ταύρος

Ο πολύ θετικός αστρολογικός σχηματισμός του μεγάλου τριγώνου στο Νερό που ήδη λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, συνεχίζεται σήμερα με την κορύφωση της όψης Κρόνου-Ποσειδώνα. Η επιρροή αυτή φέρνει θετικές και σοβαρές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ευνοεί τη δικτύωση. Πιθανή απόφαση γάμου. Φίλοι, ομάδες και ίντερνετ σάς σώζουν από δύσκολες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες σχηματίζεται στον ουρανό ένας πολύ ευοίωνος αστρολογικός σχηματισμός, ένα μεγάλο τρίγωνο, το οποίο ευεργετεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Και σήμερα κορυφώνεται η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που  παίρνει μέρος στον σχηματισμό αυτό, όπου σάς βοηθά να χτίσετε βήμα βήμα τα επαγγελματικά σας όνειρα, πιθανόν και με βοήθεια ατόμων εξουσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being