Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Ο ευεργέτης Δίας απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια πολύ καλή όψη τριγώνου με τον Κρόνο, η οποία απ' τα τέλη Ιουλίου σάς βοηθά να κάνετε επιτυχημένα ανοίγματα και ξεκινήματα, αλλά και να εξελιχτούν σε πιο σοβαρό πλαίσιο τα ερωτικά και θέματα παιδιών. Είναι μια επιρροή που δίνει ισορροπία, ωριμότητα και γι' αυτό κι επιτυχίες ή αναγνώριση.

Λέων

Ισορροπεί πολύ τον συναισθηματικό σας κόσμο η ευεργετική όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή η οποία τις τελευταίες εβδομάδες βάζει σε τάξη τη ψυχή σας και σάς ελευθερώνει από πικρίες και δεσμεύσεις του παρελθόντος. Επίσης η όψη αυτή βοηθά στο σταθερό “χτίσιμο” σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Παρθένος

Το ιδιαίτερα ευεργετικό τρίγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ευνοεί την κοινωνική σας ζωή τις τελευταίες εβδομάδες και βρίσκετε ευκαιρίες να δικτυωθείτε και να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, κάτι αρκετά ευχάριστο. Επίσης βοηθά την επικοινωνία – ο τρόπος που μιλάτε ή γράφετε φέρνει αναγνώριση. Βελτίωση-σταθεροποίηση στις συγγενικές σχέσεις.

Ζυγός

Πολύ καλό για τα επαγγελματικά σας είναι το ευεργετικό τρίγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη που κορυφώνεται σήμερα αλλά ήδη λειτουργεί απ' τα τέλη Ιουνίου. Έτσι είναι πιθανές επαγγελματικές επιτυχίες ή ευκαιρίες, άνοιγμα στη καριέρα σας και καταξίωση. Βοηθά όμως ή σταθεροποιεί και τα οικονομικά. Συμφέρουσες αγορές ή πωλήσεις πιθανές.

Σκορπιός

Ευεργετεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας η θετική όψη τριγώνου Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες φέρνει επιτυχίες σε σπουδές ή νομικά θέματα αλλά και ταξίδια που “ανοίγουν” τη ψυχολογία σας και σάς μαθαίνουν πολλά. Επίσης η όψη αυτή βοηθά να “χτίσετε” τα προσωπικά σας θέλω και το χαρακτήρα σας. Αίσθημα ισορροπίας.

Τοξότης

Ενεργειακά, ψυχολογικά αλλά και ερωτικά νιώθετε καλύτερα τις τελευταίες εβδομάδες με το ευεργετικό τρίγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο ισορροπεί και “ανοίγει” τον ψυχικό σας κόσμο. Κορυφώνεται τώρα η επιρροή αυτή, η οποία επίσης σάς βοηθά και οικονομικά – κάποια άτομα σάς στηρίζουν. Κλείνουν αισίως ορισμένα κεφάλαια στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή και δικτύωση είναι η θετικότατη όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Ήδη λειτουργεί απ' τα τέλη Ιουνίου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις κι ευτυχία στις σχέσεις, ίσως και απόφαση γάμου, αλλά και καλούς συνεργάτες. Φίλοι που σάς στηρίζουν. Πιθανή ενασχόληση με το διαδίκτυο σε επαγγελματικά πλαίσια.

Υδροχόος

Κορυφώνεται σήμερα το πολύ καλό τρίγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο βοηθά ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Έτσι τις τελευταίες εβδομάδες που λειτουργεί η όψη αυτή, είναι πιθανό να γίνονται θετικά και σταθερά επαγγελματικά ανοίγματα, να έχετε επιτυχίες και αναγνώριση. Πάντα βέβαια μέσα από σκληρή δουλειά και με ανάγκη ρεαλισμού και υπευθυνότητας.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας ευνοείται ιδιαίτερα απ' το θετικό τρίγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που τις τελευταίες εβδομάδες φέρνει αίσθημα ισορροπίας στη ζωή σας. Επιτέλους αποκτάτε μια πιο ώριμη αντιμετώπιση, κάτι που φέρνει επιτυχίες. Ειδικά στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας, σπουδών αλλά και νομικών, είναι πιθανές θετικές εξελίξεις.

Κριός

Το πολύ καλό τρίγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη που τις τελευταίες εβδομάδες βοηθά στην αίσια εξέλιξη θεμάτων σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας, ενώ και σε οικονομικά ζητήματα βιώνετε μια προστασία απ' τις καταστάσεις. Ίσως οι δικοί σας σάς ενισχύουν οικονομικά. Ωρίμανση και “άνοιγμα” της ψυχολογίας σας επίσης.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται μια ιδιαίτερα ευεργετική όψη, το τρίγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο λειτουργεί ήδη απ' τα τέλη Ιουνίου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο τρόπος που επικοινωνείτε σάς κάνει πιο δημοφιλείς και φέρνει επιτυχίες, ενώ με την προσπάθειά σας έλκετε κοντά σας καλούς συνεργάτες. Πιθανή και απόφαση γάμου/δέσμευσης.

Δίδυμοι

Η πολύ καλή όψη τριγώνου Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, είναι πολύ ευεργετική για τα οικονομικά κι επαγγελματικά σας. Έτσι τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για αύξηση εσόδων, για αγορές, πωλήσεις και για επαγγελματική βελτίωση και καταξίωση, αρκεί φυσικά να λειτουργείτε υπεύθυνα και προσγειωμένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being