Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απολαύστε τις backstage φωτογραφίες και το ολοκαίνουργιο clip των MASTER TEMPO

Απολαύστε τις backstage φωτογραφίες και ...

Με τη συμμετοχή των Sin μας τραγουδούν «Παίρνω φωτιά»

 

Ενώ η πρόσφατη επιτυχία τους «Δε θα κάτσω να πεθάνω» με τη συμμετοχή του Θάνου Πετρέλη ακόμα παίζει πολύ δυνατά παντού, οι MASTER TEMPO κάνουν την έκπληξη και κυκλοφορούν άλλο ένα single, άκρως καλοκαιρινό, μαζί με ένα ιδιαίτερο video clip!

Με τη συμμετοχή των Sin μας τραγουδούν «Παίρνω φωτιά» και...βάζουν φωτιά σε ραδιοφωνικές playlists, youtube, κανάλια και…το καλοκαίρι μας!

To σενάριο του clip θέλει τους MASTER  TEMPO μαζί με τους Sin να έχουν βγει σε έναν πανέμορφο καλοκαιρινό χώρο να διασκεδάσουν...πολύ κοντά τους πραγματοποιείται μια φωτογράφιση μόδας. Μια ιδιαίτερη έλξη δημιουργείται μεταξύ του μοντέλου της φωτογράφισης (Κωνσταντίνα Καϊσερλη) και του leader των MASTER TEMPO Peter_D και κατά τύχη καταλαβαίνουν ότι το βράδυ συμμετέχουν αυτή ως μοντέλο και αυτός καλλιτεχνικά στην ίδια επίδειξη μόδας...θα καταλήξουν τελικά μαζί?

Μέρος του νέου hot summer clip των MASTER TEMPO που σκηνοθέτησε ο Μανώλης Τζιράκης γυρίστηκε σε μεγάλη επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή πολλών νέων σχεδιαστών και γνωστών μοντέλων.

Απολαύστε τις backstage φωτογραφίες και το ολοκαίνουργιο clip!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight