Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πελεκούδας: "Γύρισα στην Ελλάδα λόγω του Φοίνικα"

Πελεκούδας: "Γύρισα στην Ελλάδα λόγ...

O Πατρινός κεντρικός μιλά για την επιστροφή του

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Φοίνικα Σύρου για την επόμενη χρονιά και τόνισε ότι η ομάδα της Σύρου τον έκανε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έλληνας κεντρικός: "Πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα λόγω του Φοίνικα. Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για μένα και με προσέγγισαν με τον κατάλληλο τρόπο. Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω στο εξωτερικό, ωστόσο καμία δεν άξιζε τόσο ώστε να μην επιστρέψω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον Φοίνικα. Θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα της Σύρου, να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο εξωτερικό. Κάνω ένα βήμα προς τα πίσω ώστε να πατήσω σταθερά και να φύγω με σιγουριά προς τα μπροστά".

Για τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο είπε: "Με τον κόουτς είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στη Λαμία για δύο χρόνια. Τον θεωρώ πολύ αξιόλογο προπονητή και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι".

Τέλος, ο Πελεκούδας ευχήθηκε για την νέα χρονιά: "Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports