Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολυμπία: Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Δημήτρης Καράμπελας

Ολυμπία: Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Δημήτ...

«Xτυπημένος» από την επάρατο νόσο στα 59 του χρόνια

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Καράμπελα, τον γνωστό έμπορο της Ολυμπίας, που έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από την επάρατο νόσο στα 59 του χρόνια, είπαν χθες το απόγευμα η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι και αρκετοί συνάδελφοί του.

Ο Δημήτρης Καράμπελας τους τελευταίος μήνες έδωσε μια άνιση μάχη με τον θάνατο. Όλο αυτό τον καιρό, είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Φράνκα, τους γιους του Αλέξη και Φραντζέσκο και πολλά αγαπημένα του πρόσωπα που του έδιναν δύναμη και κουράγιο. Μέχρι και πρόσφατα, φαινόταν πως θα βγει νικητής. Αυτό πίστευαν όλοι όσοι τον έβλεπαν μέχρι πρόσφατα να απασχολείται στα καταστήματα του στην Ολυμπία και στο Κατάκολο αλλά κυρίως  στο κτήμα του «Magna Crecia», τη μεγάλη του αδυναμία. Ένα χώρο που είχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με κόπο, μεράκι και αγάπη, στο χωριό του στο Φλόκα. Εκεί έδινε όλη την ενέργειά του και από εκεί έπαιρνε και πάλι δύναμη, όταν το επισκέπτονταν φίλοι γεύονταν τα παραδοσιακά προϊόντα που παρήγαγε και το κρασί του που έφτιαχνε…

Πριν λίγες εβδομάδες όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Μια νέα υποτροπή της νόσου τον ανάγκασε και πάλι να μπει σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της περασμένης Τρίτης. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει γυρισμός, εξέφρασε μια τελευταία επιθυμία, να πάει μαζί με τους φίλους του στο Κτήμα για τελευταία φορά. Έτσι και έγινε. Χθες το απόγευμα, μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Φλόκα, οι φίλοι του τον συνόδευσαν στο Κτήμα του…Εκεί, τελέστηκε Τρισάγιο και η πομπή συνέχισε μέχρι το νεκροταφείο του χωριού, όπου μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού τα αγαπημένα του πρόσωπα του είπαν το τελευταίο αντίο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις