Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα γεμίζει με σκουπίδια-Η κορύφωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους και οι τετελεσμένες αποφάσεις Τροϊκας και Κυβέρνησης αιτία της νέας κρίσης

Η Πάτρα γεμίζει με σκουπίδια-Η κορύφωση ...

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα και έπεται συνέχεια

Μπροστά στον κίνδυνο της συσσώρευσης τόνων σκουπιδιών μέσα στο καλοκαίρι από τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους που αντιδρούν στις απολύσεις συναδέλφων τους, βρίσκεται η Πάτρα.

Ήδη η δυσοσμία από τους τόνους απορριμμάτων που συσσωρεύονται στους κεντρικούς δρόμους, αλλά και τις συνοικίες και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και λαμβάνοντας υπ όψη τις αποφάσεις για κορύφωση των κινητοποιήσεων, φαίνεταιοτι στο επόμενο χρονικό διάστημα η πόλη να γεμίζει σκουπίδια.

Η αδιέξοδη πολιτική των απολύσεων και η  απόφαση τρόικας και κυβέρνησης να προχωρήσουν σε χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, θα προκαλέσει σοκ με τους πολίτες που ήδη βιώνουν σκληρά στο πετσί τους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης να είναιγιαμία ακόμη φορά τα θύματα αυτής της πολιτικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις