Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aχαΐα: "Μια βουτιά ακόμα" ζήτησε ο μικρός Παναγιώτης- Πόνος κι ερωτηματικά για τον χαμό του παιδιού

Aχαΐα: "Μια βουτιά ακόμα"  ζήτ...

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του

Η τελευταία βουτιά έμελλε να είναι τραγική...Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Απιδεώνα Αχαΐας, η κηδεία του 8χρονου παιδιού που πνίγηκε στην Καλόγρια.Συντετριμμένοι οι γονείς και οι συγγενείς του είπαν το τελευταίο αντίο στον μικρό Παναγιώτη Γιαχαλή, που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο νωρίς.

Ήταν γιός του ιερέα από το Ίσωμα, Αντώνη Γιαχαλή. Οι γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, όπως και ο θείος του παρουσία του οποίου γράφτηκε η τραγωδία, αλλά και όλη η οικογένεια των πολυτέκνων στην Αχαΐα στον σύλλογο των οποίων ο τραγικός πατέρας ήταν β΄αντιπρόεδρος. Η κηδεία του μικρού Παναγιώτη τελέστηκε με δαπάνη της οργάνωσης, ενώ λόγια παρηγοριάς απηύθυνε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος που συλλειτούργησε την εξόδιο ακολουθία με τον Μητροπολίτη Ιερισσού, κ. Θεόκλητο.
Ωστόσο ο θάνατός του παραμένει μυστήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μικρός ζήτησε μία τελευταία βουτιά λίγο πριν φύγουν . Σίγουρα η τραγωδία της Καλόγριας περιβάλλεται από ένα ιατρικό μυστήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις