Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Football League: Χάρτης στα... τέλη Ιουλίου!

Football League: Χάρτης στα... τέλη Ιουλίου!

Άγνωστο παραμένει πόσες και ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν

Η Football League θα περιμένει ως το τέλος Ιουλίου να ενημερωθεί ποιες ΠΑΕ αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα! Άγνωστο παραμένει πόσες και ποιες ομάδες θα συνθέσουν τον χάρτη της Football League την προσεχή σεζόν.

Αυτό προέκυψε από την άτυπη ΓΣ της διοργανώτριας που έγινε παρουσία αυτών που κέρδισαν την άνοδό τους. Τα ερωτήματα πολλά. Άλλοι αδυνατούν να συμπληρώσουν μετοχικό κεφάλαιο 500 χιλιάδων ευρώ και άλλοι έχουν πνιγεί στα χρέη. Την προσεχή εβδομάδα, λοιπόν, οπότε και τα ΤΑΠ που προβιβάστηκαν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες μετατροπής σε ΠΑΕ, θα γίνει συμβούλιο και θα αποφασιστεί μέχρι πότε θα περιμένει η Football League ενδεχόμενο απόσυρσης κάποιου. Το χρονικό διάστημα που θα δώσει θα είναι πιθανότατα ως το τέλος του μήνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανές κενές θέσεις (συζητήθηκαν τα ονόματα ΑΕΛ, Κέρκυρας) δεν θα καλυφθούν!

«Είναι άγνωστο πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν», είπε ο πρόεδρος, Σπύρος Καλογιάννης και τόνισε ότι είναι ανοικτό αν θα είναι 28, 26 ή άλλος ο αριθμός. Ακόμα και οι δύο όμιλοι μόνο βέβαιοι δεν πρέπει να θεωρούνται. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η Football League θα επιχειρήσει συνάντηση με το Υπουργείο Πολιτισμού και Υφυπουργείο Αθλητισμού και, φυσικά, με τον ΟΠΑΠ (δεν έχει υπογραφεί σύμβαση).

Σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια ανέφερε:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επικυρώθηκαν οι Βαθμολογικοί Πινάκες των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ. Οίκοθεν νοείται ότι η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση πειθαρχικών επιτροπών διαφοροποιεί τα παραπάνω πραγματικά και νομικά περιστατικά.

Συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης να χειριστεί το θέμα των συμβάσεων. Νωρίτερα στη Γ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2012 -2013».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports