Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκινητική ανταπόκριση Πατρινών επιχειρήσεων - Προσέφεραν στην 6η ΕΜΑΚ από νερά μέχρι ψυγεία και μελάνια

Πάτρα: Συγκινητική ανταπόκριση Πατρινών ...

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από τους Πυροσβέστες

Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε,υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που με το δικό τους λιθαράκι συνδράμουν στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο της πυροσβεστικής. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που σημάνει συναγερμός για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας μας, των περιουσιών των συνανθρώπων μας που με τόσο μόχθο κατάφεραν να αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα με δική του πρωτοβουλία ο πυραγός Πίσπας Σωτήριος επικεφαλής του πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, ευαισθητοποιημένος και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το πεζοπόρο τμήμα κάτω από την λαίλαπα ισχυρών πυρκαγιών και δύσβατων περιοχών που καλείται να προστατεύσει, απευθύνθηκε σε κάποιες εταιρίες για να δωρίσουν στο πεζοπόρο μας ότι μπορούν για να διευκολύνουν το δύσκολο έργο των πυροσβεστών μας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: "Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθούμε στα ονόματα των εταιριών που έκαναν τις δωρεές αλλά τις ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη τους βοήθεια.

Αναλυτικότερα δωρήθηκαν στο πεζοπόρο της 6ης ΕΜΑΚ:

2850 φιάλες νερό
10 φορητά ψυγεία
20 κιβώτια κρουασάν
100 φιάλες πορτοκαλάδα
1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
4 πακέτα κόλλες Α4
Μεγάλη ποσότητα γραφικής ύλης
Μελάνια εκτυπωτών

Για την Πυροσβεστική υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ. Πατρών από τα εργοστάσια που εδρεύουν στην περιοχή διατέθηκαν στην περιοχή για καφέδες,κρουασάν και νερό το ποσό των 250 ευρώ καθώς και φαρμακευτική υποστήριξη αξίας 250 ευρώ επίσης.

Ευχαριστούμε πολύ το συνάδελφό μας που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα τις δύσκολες συνθήκες που μας περιμένουν,γιατί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τι αντιμετωπίζουμε όλο το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι.Ευχόμαστε η πρωτοβουλία του και η κίνησή του να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνο γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο σε όλους τους τομείς του δύσκολου αυτού αγώνα που λέγεται ζωή.

Ευχαριστούμε επίσης και τις εταιρίες γιατί με την θετική τους ανταπόκριση βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στο δύσκολο έργο μας δείχνοντας έτσι την κατανόησή τους στην προσπάθειά μας να σώσουμε ότι πολυτιμότερο μας έχει απομείνει.Το οξυγόνο μας.Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν και άλλες επιχειρήσεις και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι ούτως ώστε το ''οικοδόμημα'' της πυροσβεστικής μας να μην πάθει τίποτα ποτέ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις