Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 3 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 3 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Έμφαση στον οίκο της φιλίας δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα μπορέσετε  να συναντήσετε τις παρέες σας  αλλά και να δικτυωθείτε μέσα απ' τα online social media. Επαφή με ομάδες και συλλόγους επίσης. Απολαύστε λοιπόν σήμερα μια πιο ήρεμη μέρα, καθώς συνολικά εδώ και μια εβδομάδα περίπου επικρατεί νευρικότητα και κυκλοθυμία.

Λέων

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη και μπορεί να γίνουν θετικές συζητήσεις κι επαφές, ενώ υπάρχει γενικά συμφωνία και πιο ήρεμη ατμόσφαιρα. Δεν είναι ωστόσο εποχή για νέα ξεκινήματα μέχρι τις 20 Ιουλίου που θα είναι ακόμα ανάδρομος ο Ερμής. Σήμερα επίσης σάς απασχολεί περισσότερο το πως παρουσιάζεστε κοινωνικά.

Παρθένος

Μια θετική και πιο ήσυχη μέρα, με τη Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου να κάνει τους ρυθμούς νωχελικούς και άνετους. Έτσι νιώθετε ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο, ενώ μπορείτε να συνεννοηθείτε πιο εύκολα με τους φίλους και τους γύρω σας γενικά, παρότι είναι ακόμα ο Ερμής ανάδρομος και φέρνει τις αναποδιές του μέχρι τις 20/7.

Ζυγός

Παίρνετε μια ανάσα σήμερα απ' τις αναποδιές, απ' την ένταση και απ' τα απρόοπτα της τελευταίας εβδομάδας. Η Σελήνη απ' τον Ταύρο τώρα φέρνει αίσθημα ηρεμίας, ενώ διευκολύνει λίγο και τις επαγγελματικές επαφές. Ιδανική μέρα για να απολαύσετε τις αισθήσεις, τον έρωτα, το καλό φαγητό. Βαθύτερη συναισθηματική επαφή με το σύντροφο.

Σκορπιός

Μια κοινωνική κι ευχάριστη μέρα για το ζώδιό σας, όπου η Σελήνη τονίζει τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για ερωτικά ραντεβού, για γνωριμίες, συναντήσεις και για επαγγελματικές επαφές. Καλή μέρα επίσης για να φροντίσετε την εμφάνισή σας – αποφύγετε τα ψώνια ωστόσο λόγω ανάδρομου Ερμή (έως 20/7).

Τοξότης

Σε πιο αργούς και άνετους  ρυθμούς κυλά η μέρα σήμερα, ενώ η Σελήνη τονίζει τον οίκο της εργασίας και της υγείας. Έτσι θα ασχοληθείτε με την παραγωγικότητά σας και με καθημερινές δουλειές, με τακτοποίηση, πλυσίματα κλπ. Καλή μέρα να φροντίσετε τη διατροφή σας, ίσως να κάνετε μια αποτοξινωτική δίαιτα με χυμούς λαχανικών.

Αιγόκερως

Ευχάριστη και πιο άνετη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της διασκέδασης, του έρωτα και της δημιουργικότητας. Έτσι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους, σπορ, χόμπι και παιχνίδι. Αποσυμπιέζεστε απ' τις εντάσεις που εδώ και μια εβδομάδα οι δύσκολες πλανητικές όψεις προκαλούν, αλλά αύριο και πάλι θα είναι άστατα τα πράγματα.

Υδροχόος

Ήσυχη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ' το βραδύ ζώδιο του Ταύρου να κάνει τους ρυθμούς ανάλογα αργούς. Τονίζει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι σήμερα θα ασχοληθείτε κυρίως με το σπίτι σας, με τους δικούς σας και με θέματα ακινήτων. Τα συναισθήματα ηρεμούν και καταλαβαίνετε καλύτερα μερικά πράγματα που σάς συμβαίνουν αυτή τη περίοδο.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον οίκο της επικοινωνίας, κι έτσι θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και πολλή κουβεντούλα. Αρκετές  μετακινήσεις και ευχάριστα ταξιδάκια, χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Επαφές επίσης με συγγενείς. Ακόμα, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, διάβασμα και γράψιμο.

Κριός

Αν και οι μέρες αυτές είναι αρκετά άστατες και με κάποια απρόοπτα να εμφανίζονται, εντούτοις σήμερα η Σελήνη απ' το αργό ζώδιο του Ταύρου επιτρέπει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και το αίσθημα ασφάλειας. Τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, πληρωμές, αγορές, πωλήσεις.

Ταύρος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και οι ρυθμοί είναι αργοί, όπως ακριβώς δηλαδή τους θέλετε για να νιώθετε σιγουριά κι ασφάλεια. Δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις, κι έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Λίγο καλύτερα πάει η επικοινωνία σήμερα, έχετε ιδέες, επαφές και κάνετε ωραίες συζητήσεις.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη σήμερα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, κάνετε κάποιους απολογισμούς και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Από αύριο άλλωστε που θα μπει στο ζώδιό σας, θα είναι πολύ πιο δραστήρια τα πράγματα, οπότε πάρτε το χρόνο σας τώρα για να ξεκουραστείτε με μουσική, ταινίες, διαλογισμό, γιόγκα κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being