Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στο Θέρμο για τους δραπέτες

Αιτωλοακαρνανία: Τεράστια κινητοποίηση τ...

Δεν περνά ούτε ... ζώο απο την περιοχή όπου έχουν ακροβολιστεί οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφόρηση του agriniopress.gr μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ αυτή την ώρα στην περιοχή Αη-Γιάννη Κονισκας, κοντά στο Θέρμο.

Σύμφωνα με το site makeleio.gr στον δρόμο που οδηγεί στον οικισμό δεν περνάει ούτε ζώο.
Oι πληροφορίες προς το παρόν είναι συγκεχυμένες σχετικά με τα ευρήματα της Αστυνομίας και έχει κάνει έναν μεγάλο αριθμό δυνάμεων να κινητοποιείται προς την συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως δημοσίευσε νωρίτερα το cityvoice.gr η αστυνομία βρίσκεται στο πόδι  με ισχυρές δυνάμεις να έχουν διασκορπιστεί και να έχουν αποκλείσει κάθε πιθανή διέξοδο των αδίστακτων κακοποιών, ενώ έχουν επιστρατευτεί βατραχάνθρώποι του Λιμενικού, αλεξιπτωτιστές θερμικές κάμερες μέχρι και μη επανδρωμένα αεροπλάνα για την επιχείρηση που αποτελεί στοίχημα στους κόλπους της αστυνομίας.

Ερωτηματικό συνεχίζει να παραμένει όμως και ο τρόπος με τον οποίο κινούνται οι αδίστακτοι κακοποιοί, με την αστυνομία να είναι πλέον πεπεισμένη ότι έχουν βρει τρόπο να ενημερώνονται για την εξέλιξη των ερευνών προκειμένου να αποφεύγουν τα διάφορα μπλόκα ενισχύοντας τα σενάρια ότι κινούνται βάση οργανωμένου σχεδίου και μάλιστα με την υποστήριξη και άλλων ατόμων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις