Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θάνος Καλλίρης: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του παιδιού του

Θάνος Καλλίρης: Το άγνωστο πρόβλημα υγεί...

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο γνωστος τραγουδιστής σε συνέντευξή του

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Θάνος Καλλίρης στο περιοδικό People.Εκεί που μίλησε για τον μυστικό χωρισμό του με την επί 15 χρόνια σύζυγό του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί του.

«Το παιδί μου έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα κι εγώ και η πρώην γυναίκα μου κάνουμε τα πάντα να διορθωθεί. Δεν είμαι κρυφός άνθρωπος. Κυκλοφορώ με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να λέω αν έχω ένα πρόβλημα, αν θα φτιάξει ή δεν θα φτιάξει. Θα ήθελα να με σκοτώσω αν με έβλεπα κάποια στιγμή πρωτοσέλιδο: 'Το δράμα του Θάνου Καλλίρη με το ανάπηρο παιδί του'. Θεωρώ κατάντια το ξεπούλημα της προσωπικής ζωής». Αυτό δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης στο περιοδικό People.

Εκεί που επίσης μίλησε για το τέλος του γάμου του «Πριν από τριάμισι περίπου χρόνια πήραμε την απόφαση με τη γυναίκα μου να χωρίσουμε. Καλώς ή κακώς, όταν χωρίζεις ύστερα από 15 χρόνια συμβίωσης, υπάρχει και το νομικό κομμάτι, το οποίο αναλαμβάνουν οι δικηγόροι. Με τη γυναίκα μου, όμως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το διαζύγιό μας είναι κοινή συναινέσει. Για το νομικό κομμάτι που είχαμε να χωρίσουμε αποφασίσαμε να μη μάθει ποτέ κανείς τίποτα, γιατί έχουμε δύο ανήλικα παιδιά». Αυτό δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης στο περιοδικό People.

Προσθέτοντας πως «Δίνουμε τόση αγάπη στα παιδιά, ζούμε τόσο αρμονικά και μοιραζόμαστε τόσο καλά τους χρόνους διαπαιδαγώγησής τους που δεν υπάρχει λόγος να φτάνουν σε αυτά τα θέματα των μεγάλων».

Αν και εκείνη η δηλωσή του που συζητήθηκε ήταν για το πόσο καλός ήταν στο να το κρατήσει μυστικό «Ο χωρισμός έγινε πολύ ομαλά και δεν το πήρατε χαμπάρι εδώ και τριάμισι χρόνια. Θα σου πω μονάχα ότι έχω κάνει φωτογράφιση με τα παιδιά μου σε δύο πολύ γνωστά περιοδικά ενώ ήμουν ήδη χωρισμένος και δεν το ήξερε κανένας. Κι αν έχω κάποια νομικά θέματα να διευθετήσω ακόμη, αυτό το κομμάτι είναι δικό μου και της πρώην γυναίκας μου»




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight