Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παρουσιάστηκε επισήμως από το Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Παρουσιάστηκε επισήμως από το Μιλγουόκι ...

Γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς στην Ελλάδα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο 18χρονος έλληνας μπασκετμπολίστας που έκλεψε την παράσταση στις επιλογές των ντραφτ του ΝΒΑ, παρουσιάστηκε και επίσημα την Παρασκευή από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτης των Μπακς και στην πρώτη ερώτηση για το τι πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει περισσότερο στις ΗΠΑ, το παιχνίδι ή ο τρόπος ζωής, απάντησε:

«Στην αρχή θα μου φανεί δύσκολο η κουλτούρα. Δεν είχα φύγει ποτέ από την Ελλάδα. Θα είναι δύσκολο, αλλά με την οικογένειά μου θα γίνει εύκολο».

Ο ίδιος είπε ότι σκοπεύει να δώσει το 100% για την ομάδα. «Και όταν με καλέσει ο κόουτς θα τα δώσω όλα» τόνισε ο 18χρονος παίκτης.

Στο πλευρό του ήταν και ο προπονητής των Μπακς, Λάρι Ντρου ο οποίος στάθηκε στο ταλέντο του Γιάννη:

«Ενας παίκτης με τέτοιο όγκο, τέτοια ικανότητα κοντά στο καλάθι και τέτοια κίνηση στο ανοιχτό γήπεδο... έμεινα έκπληκτος, βλέποντας πόσο καλά κινείται με τη μπάλα στα χέρια, με την ικανότητα να πασάρει, είναι εξαιρετικός πασέρ, καθόλου εγωιστής κι αυτό τον κάνει μοναδικό. Ενας τύπος αυτού του όγκου να έχει τέτοια ικανότητα με τη μπάλα...

Εχει τη δυνατότητα να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Είναι εξαιρετικός πασέρ, κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.

Οταν βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη να μπορεί να ελιχθεί στο ανοιχτό γήπεδο, πρόκειται για ένα ξεχωριστό ταλέντο», είπε και προσέθεσε ότι ο Αντετοκούνμπο «πρέπει να γίνει πιο δυνατός, το ΝΒΑ είναι μεγάλη η αλλαγή για έναν 18χρονο.

Το ταλέντο υπάρχει. Πρέπει να προσαρμοστούν στο ΝΒΑ. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

Ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χάμοντ, ξεκαθάρισε πως ο Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται κανονικά στην εθνική νέων για το Ευρωμπάσκετ Νέων:

«Ο Γιάννης δε θα είναι μαζί μας στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας. Εχει υποχρεώσεις με την Eλλάδα (στο Ευρωμπάσκετ Νέων, 9-21/7 στην Εσθονία). Tο γνωρίζαμε εξ αρχής. Οταν πρόκειται για διεθνή παίκτη με τη δική του σημασία, είναι αναμενόμενο. Το γνωρίζαμε. Θα ήταν ωραία να είναι εδώ.

Αλλά δεν θα κάθεται, θα βελτιωθεί, θα αγωνιστεί μαζί με καλούς παίκτες. Θα τον έχουμε κοντά μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports