Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν", λέει στο thebest.gr η οικογένεια του 15χρονου - Από τον Άραξο το Σάββατο η πτήση για Γερμανία

Πάτρα: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσο...

Στις 8 το πρωί

Από το Αεροδρόμιο του Αράξου, στις 8 το πρωί του Σαββάτου, αναχωρεί για την Γερμανία, με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ ο 15χρονος μαθητής και η οικογένειά του. Μέλος της οικογένειας που επικοινώνησε με το thebest.gr θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων και εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο την στήριξη και αλληλεγγύη τους.

Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr ένα μέρος του ποσού που απαιτείται για την επέμβαση του 15χρονου μαθητή (λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο) θα καλυφθεί από τον ΕΟΠΠΥ και όσα χρήματα μείνουν διαθέσιμα θα χρησιμοποιηθούν για το στάδιο της αποθεραπείας το οποίο, επίσης, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δαπανηρό.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές, στους γονείς τους, στους δασκάλους, στους πάντες που έσπευσαν να βοηθήσουν και να μας δώσουν ελπίδα και αγάπη", είπε πριν από λίγο στο thebest.gr μέλος της οικογένειας.

Να σημειωθεί ότι ο ΕΟΠΠΥ, προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια διάσωσης του 15χρονου, όπως συνέβη και με την Εθνική Τράπεζα, παρέκαμψε χρονοβόρες διαδικασίες και έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις