Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μέσι-Μαραντόνα: Το… σακάκι του Θεού!

Μέσι-Μαραντόνα: Το… σακάκι του Θεού!

Σε μία διαρκή σύγκριση

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λιονέλ Μέσι συγκρίνεται με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αφορμή ωστόσο, τώρα, δεν ήταν κάποιο θεαματικό γκολ ή ένα νέο ρεκόρ του σταρ της Μπαρτσελόνα αλλά η στιλιστική του επιλογή κατά την απονομή της «χρυσής μπάλας».

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε όλα τα ρεκόρ κατακτώντας για τέταρτη φορά τη «Χρυσή Μπάλα», με τις κατακτήσεις του μάλιστα να είναι συνεχόμενες, και παρουσιάστηκε στη Ζυρίχη για την απονομή φορώντας ένα πουά σακάκι. Ένα σακάκι που φορούσε πριν από αρκετά χρόνια σε μια από τις εμφανίσεις του και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Το αν η επιλογή του Μέσι ήταν τυχαία ή όχι, δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως δεν αποφεύχθηκαν οι συγκρίσεις. Στην Αργεντινή μάλιστα το συγκεκριμένο… σακάκι έγινε θέμα συζήτησης και για τους συμπατριώτες των δυο μύθων του ποδοσφαίρου ήταν αφορμή έτσι ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου οι συγκρίσεις του «Λέο» με τον «Πίμπε ντ’ Όρο».

Η παρουσία και των δύο στην Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή με το «10» στην πλάτη άλλωστε, κυρίως όμως τα κατορθώματά τους στα γήπεδα, έχει δημιουργήσει αυτή τη διαρκή σύγκριση...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports