Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο πρόεδρος του Εμπορικού έθεσε στον υπουργό Ανάπτυξης το Θαλάσσιο Μέτωπο και τον Προαστιακό

Πάτρα: Ο πρόεδρος του Εμπορικού έθεσε στ...

Σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα

Στα πλαίσια της παρουσίασης της Ετήσιας Έκθεσης του Ελληνικού Εμπορίου 2012 στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργος Ρώρος συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη και συνομίλησε μαζί του για τα δύο μεγάλα προβλήματα της πόλης, Θαλάσσιο Μέτωπο και επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, τον προσκάλεσε στην πόλη και του επέδωσε το παρακάτω έγγραφο:

"Με την ευκαιρία της συνάντησής μας στην ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2012 να σας υπενθυμίσω δύο σοβαρές εκκρεμότητες σε σχέση με την πόλη μας, η δρομολόγησή των οποίων  θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της  που είναι και  στις προθέσεις του Υπουργείου σας, όπως μας  έχετε διαβεβαιώσει.

1.    Απόδοση του Θαλασσίου Μετώπου.

Είναι γνωστό ότι έχει δρομολογηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση και προκατόχους του Υπουργείου σας,  η απόδοση του Θαλάσσιου Μετώπου χωρίς όμως να ολοκληρωθεί.

Άμεσα θα πρέπει να επανεκκινήσουν οι διαδικασίες και  για τους λόγους που έχουμε επανειλημμένα αναφέρει εγγράφως και προφορικώς.

2.    Επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στα όρια της πόλης και ιδιαίτερα προς τις Νότιες Συνοικίες που κατοικούν  συμπολίτες μας με πιο χαμηλά εισοδήματα,  με επόμενο στάδιο επέκτασης από  Καμίνια έως Ψαθόπυργο και τελικά την σύνδεση του Αίγιου με την Δύμη και με το Αεροδρόμιο του Αράξου.

Τα στοιχεία που έχετε από την Τραινοσέ αναδεικνύουν ότι με την λειτουργία του Προαστιακού αφ΄ενός η κοινωνία επωφελήθηκε και αφ΄ετέρου επίφερε στον οργανισμό κερδοφορία.

Πιστεύουμε ότι μια επίσκεψή σας στη πόλη μας τα παραπάνω αναφερθέντα προβλήματα και άλλα θα  έχουν τις επιθυμητές και ωφέλιμες για όλους λύσεις."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις