Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Α.Σ. Aγωγή διοργάνωσε προπόνηση και αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες τελευταίας γενιάς για τους αθλητές μικρότερης ηλικίας

O Α.Σ. Aγωγή διοργάνωσε προπόνηση και αγ...

Σκοπός η μέγιστη απόδοση

O Α.Σ. Aγωγή, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τους συλλόγους: Α.Σ. Αρίων, Α.Σ. Δύναμη, Α.Σ. Δωριείς, Α.Σ. Κίνηση, Α.Σ. Μεσάτις και Α.Σ. Παυσανίας, διοργάνωσε προπόνηση και αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες τελευταίας γενιάς για τους αθλητές μικρότερης ηλικίας.

Αφορμή της πρωτόγνωρης συνεργασίας για το πατρινό ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ είναι η σύγχρονες αντιλήψεις των προπονητών που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.
Σκοπός είναι οι αθλητές να αποδώσουν τα μέγιστα λόγο της συνεχής εμπειρίας που αποκτούν. Εξάλλου είναι η τέταρτη φορά που παίζουν, τα παιδιά μας αγώνες, σε ένα μήνα.

Επίσης δεν χρειάζονται συνεχείς μετακινήσεις, σε άλλα μέρη προφυλάσσοντας έτσι της οικογένειες από άσκοπα έξοδα λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Οι προπονητές των παραπάνω συλλόγων υπόσχονται πολλές επιτυχίες στο πατραϊκό ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και στους συλλόγους τους ξεχωριστά, εξάλλου το απέδειξαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο βόλο όλοι που συμμετείχαν έχουν και πανελληνιονίκες παίζοντας τα παιδιά τους, πάνω από 3 αγώνες για να μπουν στα μετάλλια.

Ραντεβού στο πανελλήνιο κύπελλο και στο ευρωπαϊκό συλλόγων, και καλή επιτυχία σε όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports