Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: 4000 άτομα ψήφισαν.... τον Δαρβίνο στις εκλογές!

ΗΠΑ: 4000 άτομα ψήφισαν.... τον Δαρβίνο ...

Με τον τρόπο αυτό διαμαρτυρήθηκαν για τους Δημιουργιστές

Πάνω από 4.000 ψήφους κέρδισε ο πατέρας της θεωρίας της εξέλιξης, Κάρολος Δαρβίνος, στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, με πάρα πολλούς εκλογείς να βρίσκουν αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν την υποψηφιότητα ενός πολιτικού που είναι ένθερμος οπαδός του Δημιουργισμού (οι Δημιουργιστές ερμηνεύουν κατά γράμμα τις γραφές ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε εκ του μηδενός από το Θεό σε 7 ημέρες).

Ο βρετανός βιολόγος βρέθηκε για πολλοστή φορά στο επίκεντρο της διαμάχης στην κομητεία Άθενς – Κλαρκ στη νότια πολιτεία της Τζόρτζια. Ο μόνος υποψήφιος για τη Βουλή των Αντιπροσώπων στο Κογκρέσο ήταν ο ήδη βουλευτής Πολ Μπρουν, ένας Ρεπουμπλικανός μέλος της υπερσυντηρητικής οργάνωσης «Πάρτι Τσαγιού».

Κατά την εκστρατεία για την επανεκλογή του, ο Μπρουν διακήρυξε ότι η θεωρία της εξέλιξης είναι «ψέματα προερχόμενα κατευθείαν από τo λάκκο της κόλασης». Απαντώντας, ο βιολόγος στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια Τζιμ Λίμπενς Μακ ξεκίνησε εκστρατεία μέσω του Facebook με τίτλο «Ο Δαρβίνος στο Κογκρέσο», ζητώντας από τους εκλογείς να ψηφίσουν τον βρετανό επιστήμονα (που έχει πεθάνει από το 1882...) και να στείλουν έτσι μήνυμα στον Μπρουν και τους ομοϊδεάτες του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το βρετανό βιολόγο ψήφισαν 4.0000 άνθρωποι, αν και οι συγκεκριμένες ψήφοι ακυρώθηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις