Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πέρασαν τα μέτρα από τη Βουλή με 153 ψήφους - Κλυδωνισμοί στα κόμματα της συγκυβέρνησης - Τι ψήφισαν οι βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας

Πέρασαν τα μέτρα από τη Βουλή με 153 ψήφ...

Νωρίτερα επικράτησε ένταση για τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας

00.29: Τα νέα μέτρα πέρασαν από τη Βουλή. Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο προεδρεύων Αθ. Νάκος, "ναι" ψήφισαν 153 βουλευτές, 128 ψήφισαν "όχι" και 18 "παρών". Ένας βουλευτής δεν ψήφισε.

00.16: Ολοκληρώθηκε η ονομαστική ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, όπου προβλέπονται τα νέα σκληρά μέτρα. Αυτή την ώρα γίνεται η καταμέτρηση και σε λίγο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα μέτρα πέρασαν με 153 θετικές ψήφους.

00.05: Χωρίς εκπλήξεις για την Αχαία κύλησε η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ναι στο πολυνομοσχέδιο ψήφισαν οι Θ. Νταβλούρος από τη ΝΔ και ο Γιώργος Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ. Όχι ψήφισαν ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος και οι Κανελλοπουλού, Χατζηλάμπρου, Νταβρής και Αρβανίτης. Παρών ψήφισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Στο νομό Ηλείας, παρών ψήφισε ο βουλευτής Κουτσούκος, ναι ψήφισαν οι Τζαβάρας, Αυγερινοπούλου, Κοντογιάννης, Μαρίνος, ενώ όχι ψήφισε η Γεωργοπούλου Ευσταθία.

Στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ναι ψήφισαν οι Σαλμάς, Καραγκούνης και Θ. Μωραϊτης, ενώ όχι οι Βαρεμένος, Τριανταφύλλου Μαρία, Μπαρμπαρούσης και Ν. Μωραίτης. Παρούσα δήλωσε η Νίκη Φούντα.

Παρούσα ψήφισε τελικά η βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, όπως αναμενόταν, απουσίαζε από τη ψηφοφορία, ενώ τελικά παρών ψήφισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Πανούσης, ενώ απών ήταν και ο κ. Ψαριανός.

Το πρώτο όχι και μάλιστα βροντερό, ήρθε από το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο. Όχι ψήφισε και ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήλων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος σήκωσε και πανό.

Νωρίτερα υπήρξε νέα ένταση στη Βουλή. Αιτία η κατάθεση στο ... παρά πέντε από την πλευρά του Βρούτση λεκτικής διόρθωσης, ενώ ένταση υπήρξε μεταξύ του προεδρεύοντος Αθ. Νάκου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία των υπαλλήλων της Βουλής από την ονομαστική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις