Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έξω με αναστολή ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις

Έξω με αναστολή ο επιχειρηματίας Γιώργος...

Χρωστά 4 εκατομμύρια ευρώ!

Αναστολή στη 10ετή ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί από το Β Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, πήρε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις. Η αίτησή του αφορούσε την καταδίκη του για χρέη, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, προς το Δημόσιο και έγινε δεκτή υπό τον όρο ότι θα εμφανίζεται μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο επιχειρηματίας, διά του συνηγόρου του Α. Αθανασόπουλου, υπέβαλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, η οποία έγινε δεκτή και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα είναι ελεύθερος. Στην αίτησή του ο κ. Πετζετάκις τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι η φυλάκισή του θα οδηγήσει στην οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας αλλά και της οικογένειάς του.

Επίσης, ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στη σύναψη συμφωνίας με επενδυτή, η οποία, εφόσον ολοκληρωθεί, θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της και θα της επιτρέψει την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο.

O Γιώργος Πετζετάκις είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 10 ετών, χωρίς αναστολή και δυνατότητα εξαγοράς της ποινής του, για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο ύψους 4.000.000 ευρώ. Το Δικαστήριο δεν είχε δώσει αναστολή στον επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις