Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Hμερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερα, 10 Μαρτίου

Hμερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερ...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Είναι μια ιδεώδης ημέρα για να τελειώσετε δραστηριότητες που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, και όχι για να αρχίσετε καινούργιες. Για να ξεκινήσετε, περιμένετε καλύτερα την αυριανή ημέρα. Προσοχή να μη χάσετε πράγματα, έγγραφα, χρήματα. Σήμερα είναι εύκολες οι απώλειες, και τα πράγματα που χάνονται σπάνια ξαναβρίσκονται.

Ευνοούνται οι δημόσιες εμφανίσεις , οι κοινωνικές επαφές, οι διαφημιστικές ενέργειες. Γενικά οι δραστηριότητες που απαιτούν την παρουσία πολλών ατόμων πετυχαίνουν καλύτερα από εκείνες που εξαρτώνται από προσωπικές επαφές με μεμονωμένα άτομα.
Αν έχετε ανάγκη ξεκούρασης, μην το κάνετε στο σπίτι σας, καλύτερα φροντίστε να αλλάξετε περιβάλλον.

Συμβουλές
Μη διστάσετε να πάρετε αμέσως αποφάσεις. Μελετήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τις υποχρεώσεις σας. Μην αφήσετε την νωθρότητα να ανακόψει την πορεία σας. Φροντίστε να φανείτε αποφασισμένοι και σταθεροί. Μια συμπεριφορά αβέβαιη και αντιφατική μπροστά σε πολλούς μάρτυρες θα μπορούσε να έχει έντονα αρνητικούς αντίκτυπους.
Τελειώστε πράγματα, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.
______________________________________________________

Ένα δώρο από την Αριθμολογία για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 10 Μαρτίου. Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Έχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος.
Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είσαι πρωτοπόρος.
Είσαι φιλόδοξος, πρωτότυπος, αποφασισμένος και δραστήριος.

Είσαι ανεξάρτητος και θαρραλέος και σου αρέσει να αρχίζεις νέα εγχειρήματα, όχι όμως να είσαι υποχρεωμένος να διαχειριστής τις λεπτομέρειες.
Δυσκολεύεσαι να παίρνεις διαταγές και δεν σου αρέσει η δεύτερη θέση σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Έχεις επιβλητική παρουσία και δυνατή θέληση.
Ένα ανεξέλεγκτο εγώ μπορεί να σε οδηγήσει σε φανατισμό.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 10 Μαρτίου)
Κλείνει ένας κύκλος της ζωής σου και ανοίγει ένας καινούριος, αρκετά ελπιδοφόρος.
Είναι η χρονιά της ανταμοιβής των κόπων και των προσπαθειών που έκανες όλα τα περασμένα έτη.
Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ότι είχες αφήσει στη μέση, θα  κλείσεις εκκρεμότητες και θα  προετοιμαστείς για ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα.

Οι ευαισθησίες σου θα είναι μεγάλες και αρκετές στιγμές θα προσφέρεις απλόχερα και γενναιόδωρα έστω και από το υστέρημά σου, προκειμένου να σκορπίσεις την χαρά και το χαμόγελο!

Το νέο έτος θα συγχωρέσεις όποιον σε πίκρανε και σε αδίκησε και θα βάλεις τέλος στις ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε κρατούσαν δέσμιο τον τελευταίο καιρό!

Αν υπάρχει ένας μόνιμος δεσμός στη ζωή σου, που έχει οδηγηθεί σε τέλμα, τώρα θα πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς, να αποχωρίσεις και να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή!

Συμπερασματικά είναι η χρονιά που θα αποχαιρετήσεις το παρελθόν σου και θα προετοιμαστείς για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου!

Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι στα «φόρτε» τους, για αυτό θα ήταν πιο φρόνιμο από την πλευρά σου, να  αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα και τις σπατάλες!

Το μάθημα που έχει να σου δώσει είναι πως κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή, με καλύτερες προοπτικές!

Ακολούθησε το ένστικτό σου, και εκμεταλλεύσου τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει!

Το έτος ευνοεί τις γνωριμίες που γίνονται σε ταξίδια.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα  Μαρτίου για όσους έχουν γενέθλια στις 10 Μαρτίου)
Ο πιο ευχάριστος μήνας του προσωπικού σου έτους, εκτός αν περιέχεται σε προσωπικό έτος 4 ή 7, πράγμα που φέρνει ένα σωρό αντικρουόμενες επιρροές.

Εκφράσου λεκτικά και συναισθηματικά. Διάστημα διασκέδασης, παιχνιδιού, να βγεις για ψώνια, για φαγητό, να συχνάζεις σε συγκεντρώσεις, να δεχθείς  προσκλήσεις.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δοθεί είναι να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία για να προβάλεις θετικά την προσωπικότητά σου και τα ταλέντα σου.

Τάση για να ξοδεύεις χωρίς μέτρο και να συμπεριφέρεσαι με εκκεντρικότητα. Ευκολία να υποκύπτεις στις χαρές των αισθήσεων και να πέφτεις σε υπερβολές.

Προσοχή επίσης να μην εκφράζεις κρίσεις ανόητες και προσβλητικές, και να μην προσβάλλεις την ευθιξία των άλλων προσφέροντας κακόγουστα θεάματα ή επιδεικνύοντας τον εαυτό σου με δυσάρεστο τρόπο.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291

(Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία