Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BABYBOOM

/

Πάτρα: Ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων

Πάτρα: Ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων

Με επιτυχία και καλή προοπτική ξεκίνησε ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων του Δήμου Πατρέων. 19 εκπαιδευτικοί της ΣΤ’ τάξης και οι Διευθυντές από 13 Δημοτικά σχολεία του Δήμου Πατρέων έδωσαν το παρόν στην έναρξη του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων με τη συμμετοχή τους στο διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε η Αντιδημαρχεία Παιδείας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας, τη Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Ο θεσμός τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσει με έναν πρωτοποριακό και πιλοτικό τρόπο αξιοποιώντας την εμπειρία των προηγούμενων 6 ετών στο Δήμο Μεσσάτιδας .

Απώτερος στόχος είναι η ενεργός εμπλοκή όλης της σχολικής κοινότητας, με τους εκπαιδευτικούς σε ρόλο εμψυχωτή και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης ως πρωτεργάτες στην ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων στα σχολεία τους.

Φέτος θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής συνολικά 344 Μαθητές των παρακάτω σχολείων: 1ο Δημ. Σχ. Πατρών, 12ο Δημ. Σχ. Πατρών ,13ο Δημ. Σχ. Πατρών, 15ο Δημ. Σχ. Πατρών, 25ο Δημ. Σχ. Πατρών, 34ο Δημ. Σχ. Πατρών, 45ο Δημ. Σχ. Πατρών, 49ο Δημ. Σχ. Πατρών, 50ο Δημ. Σχ. Πατρών, 65ο Δημ. Σχ. Πατρών, 1ο Δημ. Σχ. Οβρυάς, Αρσάκειο Δημ. Σχ. Πατρών, Πειραματικό Δημ. Σχ. Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

BABYBOOM