Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαδικτυακή επίθεση από Τούρκους χάκερς δέχτηκε το www.filodimos.gr

Διαδικτυακή επίθεση από Τούρκους χάκερς ...

Θύμα τούρκων χάκερς μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων

Θύμα Τούρκων χάκερς έπεσε η ιστοσελίδα www.filodimos.gr το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Η διαδικτυακή αυτή επίθεση, που όπως έγινε γνωστό, έχει μέχρι στιγμής δημιουργήσει προβλήματα σε άγνωστο ποσοστό του ελληνικού διαδικτύου, προέρχεται από μια ομάδα που αυτοπροσδιορίζεται ως 404 Team-Dr.abolalh.

Όταν λοιπόν κάποιος προσπαθεί να μπει στην αρχική σελίδα της "χτυπημένης" ιστοσελίδας, οδηγείται αυτόματα σε μια φωτογραφία που ...απεικονίζει μαζική προσευχή Μουσουλμάνων κι έναν πολεμιστή σε άλογο που κρατά σημαία με σύνθημα γραμμένο στα αραβικά, ενώ ακούγονται ψαλμωδίες της μουσουλμανικής θρησκείας και παρουσιάζεται ένα μήνυμα για τον Μωάμεθ ως προφήτη του Θεού.

Η επίθεση αυτή θεωρείται από τους ειδικούς ως ένας ανόητος "αντιπερισπασμός" σε μορφή προβοκάτσιας, μια και οι Χριστιανοί γιορτάζουμε τη μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Ιησού Χριστού. Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι ανυπολόγιστα μέχρι στιγμής, ενώ οι administrators των μολυσμένων σελίδων σίγουρα δεν θα περάσουν και το καλύτερο ρεβεγιόν Χριστουγέννων, καθώς θα προσπαθούν για ώρες να επαναφέρουν τις σελίδες στην αρχική τους μορφή...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις