Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia» συμμετείχε ο Δήμος Κέρκυρας

Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκ...

Το περίπτερο της Κέρκυρας και των Ιονίων επισκέφθηκε ο νέος υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού Πέτρος Αλεβιζάτος

Ολοκληρώθηκε χθες η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia», στην οποία η Κέρκυρα συμμετείχε με περίπτερο σε συνεργασία με την Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων. Το περίπτερο της Κέρκυρας και των Ιονίων επισκέφθηκε ο νέος υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού Πέτρος Αλεβιζάτος με τον Υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη. Τους δύο υπουργούς υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής, οι Αντιπεριφερειάρχες Ζακύνθου Δ. Μυλωνάς και Κεφαλονιάς κ. Σ. Κουρής καθώς και ο Διευθ. Σύμβουλος της ΕΤΙΝ κ. Α. Δουβίτσας.

Το παρών στην έκθεση έδωσε και ο περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου με τον σύμβουλο της Περιφέρειας, πρώην Υφυπουργό Τουρισμού Α. Λιάσκο καθώς επίσης και ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Γ. Μπράμος και Γ. Ζούπας, τα μέλη του Δ.Σ. της AOCTA Β. Καλούδης και Δ. Διαβάτης, ενώ το περίπτερο επισκέφθηκε ο πρώην γ.γ. της Περιφέρειας Ι. Νήσων Σ. Βόσδου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γ. Νικητιάδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, έκανε ειδική αναφορά στις προσπάθειες  που καταβάλλει  ο Δήμος Κέρκυρας και ο Δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής  στην κατεύθυνση της προβολής και προώθησης  της Κέρκυρας ως τουριστικού προορισμού. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι όλοι οι θεσμικοί φορείς οφείλουν να «επικοινωνήσουν» δυναμικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους στην παγκόσμια τουριστική αγορά και συνεχάρη δημοσίως το Δήμαρχο της Κέρκυρας για την ουσιαστική συμβολή του σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις τουρισμού.

Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλής σε Μ.Μ.Ε. της Βόρειας Ελλάδας, αναφέρθηκε στην ευκολία πρόσβασης των βορειοελλαδιτών στην Κέρκυρα μέσω της Εγνατίας οδού, καθώς και στη δυνατότητα κάθε οικογένειας να βρει πακέτα που να ανταποκρίνονται στην οικονομική τους δυνατότητα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Κέρκυρα προσφέρει διακοπές για κάθε βαλάντιο, τόνισε ότι το ενδιαφέρον των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας για τα νησιά μας παραμένει υψηλό παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Σημαντικό ενδιαφέρον έδειξαν τουριστικοί πράκτορες αλλά και επισκέπτες τόσο από τη Σερβία και τη Βουλγαρία, όσο και από τη Ρωσία, ζητώντας πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για τις δυνατότητες που προσφέρει η Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View