Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιατροδικαστής Πύργου: "Ο θάνατος επήλθε από το τροχαίο για τον 71χρονο και την κόρη του"

Ιατροδικαστής Πύργου: "Ο θάνατος επ...

Άυριο στις 11.30 π.μ. η κηδεία του 71χρονου και της 14χρονης κόρης του στο Κορακοχώρι

Συνέπεια των τραυμάτων από την πρόσκρουση στον τσιμεντένιο τοίχο της γέφυρας, επήλθε ο θάνατος για τον 71χρονο και τη 14χρονη κόρη του. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την νεκροψία που διενήργησε σήμερα το πρωί ο Ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου. Όπως εξήγησε στο ilialive.gr ο κ. Αλεξίου ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον 71χρονο, ενώ μικρή διαφορά υπάρχει ως προς την ώρα θανάτου για την 14χρονη.

Γενικότερα η ώρα θανάτου υπολογίζεται και για τους δύο περίπου στις εφτά με οκτώ το απόγευμα, δηλαδή 12 ώρες πριν εντοπιστούν από διερχόμενους οδηγούς.

Το ότι δεν προήλθε ο θάνατος του 71χρονου από άλλα - παθολογικά αίτια - ενισχύει την εκτίμηση ότι πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι στο οποίο φαίνεται να έχουν καταλήξει και οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, σε συνδυασμό με μαρτυρίες από τον 11χρονο γιο του 71χρονου και από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Στο Κορακοχώρι Ηλείας, το χωριό καταγωγής του 71χρονου Θανάση Ζαφειρόπουλο θα «γραφτεί» η τελευταία πράξη του δράματος που ξεκίνησε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα γίνει η κηδεία του 71χρονου και της 14χρονης κόρης του Σουζάνας, αύριο στις 11.30 π.μ..

Εκεί αναμένεται, η μητέρα του κοριτσιού και σύζυγός του 71χρονου να τους αποχαιρετίσει μαζί με τα άλλα δύο παιδιά του ηλικιωμένου – από τον πρώτο του γάμο – ενώ ο 11χρονος γιος τους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Δίπλα της οι  συγγενείς, οι φίλοι που έκαναν στα εφτά χρόνια της κοινής τους πορείας την Ελλάδα, φίλοι της 14χρονης που είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις