Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ομολόγησαν οι τέσσερις για τη δολοφονία Αγγελόπουλου

Αίγιο: Ομολόγησαν οι τέσσερις για τη δολ...

Είχαν ξαναπροσπαθήσει να τον σκοτώσουν πριν λίγες μέρες

Ομολόγησαν, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του www.filodimos-aigio.gr, οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας Αγγελόπουλου. Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις άνδρες ηλικίας από 25 έως 46 ετών, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, ηθική αυτουργία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες, κατ'εντολήν του ενός και με την υπόσχεση πως θα πάρουν σημαντικό χρηματικό ποσό, συνεργάστηκαν για να "καθαρίσουν" τον επιχειρηματία. Μάλιστα, τη σκανδάλη φαίνεται πως τράβηξε ο νεαρότερος όλων, ενώ οι υπόλοιποι καραδοκούσαν κοντά στο σημείο.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, οι τρεις νεαροί είχαν ξανά αποπειραθεί να δολοφονήσουν τον Αγγελόπουλο μέσα στον Ιανουάριο του 2011, όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι προσπάθησαν ξανά, δυστυχώς αυτή τη φορά επιτυγχάνοντας το στόχο τους...Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του επιχειρηματία, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει μικρής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της κόρης του, προφανώς ως μέτρο εκφοβισμού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο Παρασκευή στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις