Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια της ημέρας

Tα ζώδια της ημέρας

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ορισμένα απρόοπτα στη δουλειά  και στη καθημερινότητα, ενώ ξαφνικές αλλαγές είναι επίσης πιθανές  σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Φροντίστε να μην δημιουργείτε θεωρίες συνωμοσίας στο νου σας, με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα να προκαλεί έντονη τάση για κουτσομπολιά και μπερδέματα.

Τοξότης

Ιδιαίτερα κοινωνικό το Σαββατοκύριακο, ενώ συνολικά βρίσκεστε σε μια επικοινωνιακή φάση, καθώς διατρέχει ο Ερμής και η Αφροδίτη το ζώδιό σας. Ευκαιρίες για πολύ φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις και άφθονο socializing φέρνει το διήμερο. Θα περάσετε πολύ καλά, απλά προσέξτε κάποιες κακές συνεννοήσεις το Σάββατο.

Αιγόκερως

Μια απαιτητική και έντονη μέρα, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να φέρνουν  ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά  και απρόβλεπτες συμπεριφορές στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Μια τάση κατάθλιψης επίσης – ξεπεράστε κάποιους φόβους. Ωστόσο θα υπάρχουν και στιγμές διασκέδασης, έρωτα και δημιουργικότητας.

Υδροχόος

Το τετράγωνο  Σελήνης-Ουρανού προκαλεί νευρικότητα  στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στο χώρο δουλειάς σήμερα, ενώ είναι πιθανές ξαφνικές επαγγελματικές εξελίξεις ή αλλαγές. Ας είστε πιο ανοιχτοί σε όσα σάς λένε οι άλλοι – χρειάζεται ευαισθησία και όχι μια στείρα και μηχανική αντιδραστικότητα.

Ιχθείς

Για αρκετά χρόνια ακόμα θα βιώνετε έντονη οικονομική αστάθεια, λόγω της διέλευσης του απρόβλεπτου πλανήτη Ουρανού απ’ τον ανάλογο οίκο, ενώ και σήμερα είναι πιθανά έκτακτα έξοδα ή εξελίξεις. Ανασφάλεια στις σχέσεις και πιθανές ίντριγκες ή ανταγωνισμοί στις παρέες. Μην αποφεύγετε ορισμένες ευθύνες.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με κυκλοθυμία, με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού  το πρωί να φέρνει ξαφνικά γεγονότα και αρκετή νευρική ένταση. Άτομα εξουσίας ή οι γονείς σας φαίνεται να εμποδίζουν τα θέλω σας. Ωστόσο τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα, ενώ θα τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οι δουλειές σας θα προχωρήσουν γενικά.

Ταύρος

Η ευθιξία και  οι συχνές εναλλαγές διάθεσης επικρατούν σήμερα, με τις δύσκολες όψεις της  Σελήνης να φέρνουν επίσης έκτακτες εξελίξεις, κυρίως σε σχέση με ραντεβού, μαθήματα, μετακινήσεις κι επικοινωνία. Επίσης εμπόδια πιθανά σε σπουδές, νομικά και ταξίδια. Καλά πάνε τα ερωτικά και η δημιουργικότητά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα προσέξτε τα έκτακτα έξοδα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, τον Ουρανό. Πίεση σε σχέση με δάνεια, εφορία κλπ. Επίσης μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σας. Θέματα σπιτιού ωστόσο πάνε καλά και προχωρούν, ενώ μπορείτε σήμερα να κλείσετε και ορισμένα ζητήματα.

Καρκίνος

Η γνωστή σας  κυκλοθυμία χτυπά κόκκινο σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη  όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, και  κάνει τη διάθεση αλλά και τις  καταστάσεις το ίδιο ασταθείς. Προσέξτε μια τάση για κατάθλιψη και πικρία – μην κατηγορείτε τους άλλους ή τη ζωή για ό,τι σάς συμβαίνει. Θετική επιρροή είναι οι φίλοι.

Λέων

Προσέξτε κάποια παρασκήνια στη δουλειά σήμερα, με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα να προκαλεί μπερδέματα, κυρίως με συναδέλφους. Λειτουργείστε με απλότητα. Πιθανές ορισμένες έκτακτες αλλαγές ή εξελίξεις σε σπουδές, νομικά και ταξίδια. Θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά ωστόσο, προχωρούν θετικά.

Παρθένος

Φροντίστε να μην  εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και αποφύγετε  να εισβάλλετε στη ζωή των άλλων, γιατί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης  σήμερα μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις κυρίως. Έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις και άλλα οικονομικά θέματα. Ανεβασμένη η ζωτικότητά σας.

Ζυγός

Ταλαιπωρούν τον  ευαίσθητο ψυχισμό σας οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα, τόσο λόγω ξαφνικών γεγονότων και απρόβλεπτων συμπεριφορών, όσο και λόγω μιας πρόσκαιρης τάσης για κατάθλιψη, κυρίως προς το απόγευμα. Μια νευρική μέρα γενικά, ενώ είναι δύσκολες οι ισορροπίες στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being