Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυο νεκροί από έκρηξη σε αγωγό αερίου στη Βουλγαρία

Δυο νεκροί από έκρηξη σε αγωγό αερίου στ...

Δύο βαριά τραυματισμένοι εργάτες

Δύο νεκροί και δύο βαριά τραυματισμένοι εργάτες είναι ο απολογισμός της έκρηξης στον αγωγό, το οποίο μεταφέρει φυσικό αέριο για την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο ατύχημα κοντά στην Φιλιππούπολη συνέβη όταν το συνεργείο της αρμόδιας δημόσιας επιχείρησης Bulgartransgaz διεξήγαγε εργασίες εκκαθάρισης και αποκατάστασης σωλήνων και άλλων τμημάτων του αγωγού.

Έκρηξη επίσης σημειώθηκε κοντά στην πόλη Σεβλιέβο όταν, πυροδοτήθηκαν τρεις χιλιάδες οβίδες πυροβολικού προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της πόλης και των γύρω χωριών, από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ του Σαββάτου, 12 Νοεμβρίου.

Όπως εξήγησε ο βούλγαρος υπουργός Άμυνας Άνιου, Άγγελοφ πρόκειται για εκρήξεις οβίδων της Τσεχίας, αποθηκευμένες σε πυριτιδαποθήκη κοντά στη Σεβλίεβο, όπου εξειδικευμένη εταιρία της Βουλγαρίας είχε αναλάβει την επισκευή και τη συντήρηση των πυρομαχικών.

Σήμερα (Κυριακή) το βράδυ αναμένεται στην καταστραμμένη από τις εκρήξεις αποθήκη να σταλεί ειδικό ρομπότ με κάμερες που θα συλλέξει τις πρώτες πληροφορίες για τους ανάγκες των πυροτεχνουργών, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Καλίν Γεωργίεφ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις