Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελπίδες Πάτρας: Προετοιμασίας συνέχεια...

Ελπίδες Πάτρας: Προετοιμασίας συνέχεια...

Διαφωνούν με τις προτάσεις της ΟΧΕ σε ό, τι αφορά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων

Mε δύο δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η εβδομάδα για την ομάδα των Ελπίδων Πάτρας, η οποία την Παρασκευή έπαιξε με την γυναικεία ομάδα της Ορμής Λουξ και το Σάββατο με τον Πήγασο Αιγίου. Στα φιλικά αυτά ο Ανδρέας Καραβέλας είχε την ευκαιρία να διακρίνει σημαντική βελτίωση των αθλητών τους αμυντικά και επιθετικά σε ότι αφορά την τακτική, καθώς και την αγωνιστική πειθαρχία που επιθυμούν στον πατρινό σύλλογο να έχουν στο συγκρότημά τους.

Οσον αφορά τώρα τις προτάσεις της ΟΧΕ για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε υποομίλους δεν βρίσκει σύμφωνους τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Και αυτό γιατί αρχικά δεν εξασφαλίζονται οι μετακινήσεις, ενώ θεωρούν άδικο το γεγονός ότι όποιος θα τερματίσει τέταρτος κατά 99%, δεν πάει στα μπαράζ αλλά πέφτει αυτόματα κατηγορία, αφού από την στιγμή που στην Α1 όποια ομάδα τερματίσει τελευταία  γεωγραφικά ανήκει στην ίδια θέση με την τελευταία ομάδα της Α2 και συνεπώς χαμένη βγαίνει αυτή που είναι σε μικρότερη κατηγορία.

Για αυτό το λόγο υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τα άλλα σωματεία της Α2 και πολύ πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους τους στην Αθήνα ή στο Λουτράκι για να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην ΟΧΕ.

"Σίγουρα διανύουμε πολύ δύσκολους οικονομικούς καιρούς  αλλά και τα πιο πολλά σωματεία όπως και οι Ελπίδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και αυτή την στιγμή βρίσκονται να έχουν μόνο καθημερινά έξοδα για την λειτουργία των ομάδων τους και με καθόλου έσοδα από ΓΓΑ, και ΟΧΕ, με συνέπεια να βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ευχή όλων να βρεθεί μια άλλη λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα παρωδία με απρόβλεπτες καταστάσεις" αναφέρουν οι άνθρωποι της Πατρινής ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports