Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απολύθηκε υπάλληλος του Δημοτικού πάρκινγκ Αγρίνιου λόγω ελλείμματος 35 χιλ. ευρώ!

Απολύθηκε υπάλληλος του Δημοτικού πάρκιν...

Παρέλαβε τη σχετική απόφαση

Eπιδόθηκε με δικαστικό κλητήρα η απόλυση στον υπάλληλο του δημοτικού παρκινγκ Αγρινίου, ως υπαιτίου του ελλείμματος που ανακαλύφθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού πάρκινγκ, δημοσιεύτηκε στο πρόγραμμα «Διάυγεια»  και αναφέρει όλους του λόγους, που οδήγησαν στην απόφαση αυτή, μετά και τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο που έγινε στην δημοτική επιχείρηση, μετά την διαπίστωση ύπαρξης ελλείμματος, από ορκωτούς λογιστές.


Στα ευρήματα του ελέγχου μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για έλλειμμα της τάξης των 35 χιλιάδων ευρώ , καθώς και για ζημιές ύψους 22 χιλιάδων από την έκδοσης μηδενικών ή εκπτωτικών αποδείξεων.Παράλληλα, φαίνεται να έχουν κατατεθεί στην εταιρία ποσά μικρότερα από αυτά που  εσπράχθηκαν, ενώ σοβαρό στοιχείο είναι και η διαγραφή στοιχείων από το μηχανογραφικό σύστημα με στόχο να μην αποκαλυφθεί ο υπαίτιος του ελλείμματος.


Να σημειωθεί πως το πόρισμα θα αποτελέσει και τμήμα της ποινικής υπόθεσης που θα ακολουθήσει, αφού έχει υποβληθεί και μήνυση στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου.
Δεν αποκλείεται από την πλευρά του ο πρώην πλέον υπάλληλος του δημοτικού πάρκινγκ να ασκήσει και αυτός δικαστικά μέτρα κατά της απόφασης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις