Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια της ημέρας

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Η διέλευση του  Άρη απ’ τη Παρθένο από σήμερα έως το ερχόμενο καλοκαίρι, θα ενεργοποιήσει  τον οίκο της φιλίας και της  δικτύωσης. Έτσι θα είναι μια εποχή με νέους φίλους, με δυναμική συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους κλπ, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και τις συγκρούσεις. Δυναμική προώθηση των σχεδίων σας.

Τοξότης

Η είσοδος του  Άρη στη Παρθένο σήμερα, ανοίγει  μια δραστήρια αλλά και κουραστική περίοδο οκτώ μηνών περίπου, όπου ο επαγγελματικός σας τομέας ενεργοποιείται δυναμικά. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε πράγματα, να κάνετε ξεκινήματα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Φροντίστε όμως την υγεία σας.

Αιγόκερως

Ο Άρης απ’ τη Παρθένο για τους επόμενους μήνες, θα σάς προσφέρει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, αυξημένη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα, ενώ οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει θα φέρουν τη δυνατότητα για επιτυχίες, κυρίως σε σπουδές και νομικά. Πολλά ταξίδια επίσης πιθανά μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, και κάποια ανοίγματα.

Υδροχόος

Με την αλλαγή ζωδίου του Άρη σήμερα, περνάτε  σε μια πιο ήσυχη και εσωστρεφή  περίοδο. Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, θα τακτοποιείτε θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι σχετίζεται με δάνεια, εφοριακά, επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες, οφειλές κλπ. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος, αλλά και με ανάγκη για ψυχαναλυτική διερεύνηση του εαυτού.

Ιχθείς

Ξεκινά μια  ιδιαίτερα δραστήρια αλλά και  κουραστική περίοδος για το ζώδιό  σας με την είσοδο του Άρη στη  Παρθένο σήμερα. Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, θα δώσει την ευκαιρία για ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Αρκετή κοινωνικότητα επίσης, αλλά προσέξτε τις προστριβές και τους εγωισμούς.

Κριός

Σήμερα εισέρχεται ο Άρης στη Παρθένο, και σάς  βάζει σε μια περίοδο οχτώ περίπου  μηνών με εργασιακά ξεκινήματα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ δράση στη δουλειά, ενώ αναμένονται κι επιτυχίες. Επίσης θα είναι περίοδος όπου θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα ή θεραπεία – θέματα υγείας έρχονται στην επιφάνεια.

Ταύρος

Η είσοδος του  Άρη στη Παρθένο σήμερα, σάς  βάζει σε μια ιδιαίτερα δημιουργική  περίοδο, που θα κρατήσει μέχρι τις  αρχές Ιουλίου του 2012. Σ’ αυτούς τους μήνες, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέους έρωτες, για εγκυμοσύνη, αλλά και για επιτυχίες σε διάφορα project. Ο δυναμισμός και η ζωτικότητά σας ανεβαίνουν.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι  κουραστική για το ζώδιό σας η  διέλευση του Άρη απ’ τη Παρθένο από σήμερα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο θα δραστηριοποιηθείτε. Αρκετή απ’ την ενεργητικότητά σας θα την διοχετεύσετε σε θέματα σπιτιού, καθώς είναι περίοδος για μετακομίσεις ή επισκευές, ενώ κάποιο μέλος της οικογένειας ίσως σας απασχολήσει.

Καρκίνος

Η είσοδος του  Άρη στη Παρθένο σήμερα, ανοίγει  μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή  περίοδο για το ζώδιό σας, που  θα κρατήσει σχεδόν οχτώ μήνες. Σ’ αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες, πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα, νέα μαθήματα, σεμινάρια, μετακινήσεις, και πιθανή αγορά οχήματος ή συσκευών επικοινωνίας.

Λέων

Φεύγει σήμερα ο δυναμικός Άρης απ’ το ζώδιό  σας, ο οποίος έφερε αρκετή δράση  το τελευταίο δίμηνο. Τώρα θα κινητοποιήσει  τον οικονομικό σας τομέα, όπου μέχρι  το καλοκαίρι θα είναι περίοδος διεκδικήσεων, αγορών, πωλήσεων, συμφωνιών κλπ, αλλά δεν θα λείπει κι ένα άγχος. Ωστόσο θα προχωρήσουν με επιτυχία σχετικές υποθέσεις.

Παρθένος

Σήμερα εισέρχεται στο ζώδιό σας ο πύρινος  Άρης και σάς βάζει σε μια πολύμηνη περίοδο με ξεκινήματα, δράση, πρωτοβουλίες, ενώ έχετε αυξημένη αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα καθίσει, θα προχωρήσετε με δυναμικό κι επιτυχημένο τρόπο πολλά θέματα. Μόνο προσέξτε τα νεύρα και τη κριτική.

Ζυγός

Η πολύμηνη διέλευση του Άρη απ’ τη Παρθένο και τον τελευταίο σας οίκο, θα δώσει την ευκαιρία για επιτυχημένο κλείσιμο σημαντικών υποθέσεων και κύκλων ζωής. Θα σάς φέρει βέβαια αντιμέτωπους με τα κρυφά σας κίνητρα, με αυταπάτες και με τη συνείδησή σας. Επίσης μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, έως τον Ιούλιο του 2012.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being