Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αυλαία με δύο τοπικά ντέρμπι η Δ' Εθνική

Αυλαία με δύο τοπικά ντέρμπι η Δ' Εθνική

Παναιγιάλειος-Θύελλα και Ατρόμητος-Τριταιϊκός

Ξεκινά αύριο το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Στον 6ο όμιλο που αγωνίζονται οι ομάδες της περιοχής το πρόγραμμα συμεριλαμβάνει δύο τοπικά ντέρμπι.

Στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου, ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί την Θύελλα. Η ομάδα του Αιγίου όπως είναι φυσικό θέλει με το καλημέρα να δείξει τις δυνατότητες της στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς θα έχει τελικά στη διάθεσή του και τον Μούζο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ενώ, στο Λάππα ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Τριταιϊκό. Η ομάδα του Λάππα παρουσιάζεται και φέτος δυνατή και φιλόδοξη και θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Το κακό για τον Ατρόμητο είναι πως τέθηκε εκτός μάχης ο Αγγελόπουλος, ο οποίος και τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου  Ερασιτεχνών. Απο την άλλη, ο Χρήστος Καραπίτσος, που ανέλαβε μερικές ημέρες πριν τα ηνία του Τριταιϊκού, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Βουρλούμη, που... χρωστάει μια αγωνιστική από την περσινή αγωνιστική περίοδο και δεν θα αγωνιστεί.

Απο 'κει και πέρα, ο Διαγόρας Βραχνεϊκων αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πάμισο, ενώ η Αχαϊκή θα ταξιδέψει στο Γύθειο για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (15.00)
Παναιγιάλειος-Θύελλα Πατρών
ΑΟ Εικοσιμίας-Βρασιές
Ατρόμητος Λάππα-Τριταιϊκός
Διαγόρας Βραχνέικων-Πάμισος Μεσσήνης
Αστέρας Αμαλιάδας-ΠΦΟ Πανόπουλου
Ολυμπιακός Γυθείου-Αχαϊκή
Τσιλιβή-Εράνη Φιλιατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports