Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Ο Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό

«Ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σε όλους», υποσχέθηκε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας

Η πρώτη φετινή μεταγραφή για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό είναι γεγονός. Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον θεαματικότερο Αμερικανό του ελληνικού πρωταθλήματος Μπρεντ Πέτγουεϊ (28 ετών, 2,04 μ.), ο οποίος μετά το Ρέθυμνο, έπιασε ξανά… Λιμάνι υπογράφοντας για τα επόμενα δύο χρόνια.
«Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος για αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα», σχολίασε ο «Air Georgia», ο οποίος είχε κλέψει την παράσταση στο φετινό «All Star Game» της Πάτρας, όχι μόνο γιατί κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, αλλά και γιατί «απογείωσε» το κοινό τραγουδώντας το τραγούδι του Πάνου Κιάμου «Φωτιά με φωτιά» σε άπταιστα ελληνικά.
«Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό για μένα να δουλέψω σ’ ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σ’ όλους. Το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα. Ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να παίξω για τους ‘’back to back’’ πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό που ήθελα έγινε», συμπλήρωσε ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην Α1 με 13,3 πόντους, πέμπτος ριμπάουντερ με 5,9 ριμπάουντ, κορυφαίος μπλοκέρ με 2,4 τάπες κατά μέσον όρο και δεύτερος στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύπτει κυρίως τη θέση «4» και διαθέτει αρκετά καλό μακρινό σουτ (33,3% τρ., 63,9% δ.).
Ο Πέτγουεϊ, ο οποίος στις 8-12 Ιουλίου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο καμπ «Brent Petway & Friends», που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου «Costa Navarino» με τη συμμετοχή σημαντικών ανθρώπων του μπάσκετ, αναφέρθηκε και στις προσωπικές φιλοδοξίες του: «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να το ζήσεις στο 100%. Έρχομαι για να χαρώ το παιχνίδι, αλλά κυρίως για να πανηγυρίσω νίκες. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα κερδίζει πάντα. Όταν όμως προσπαθείς κι έχεις τη βοήθεια του κόσμου τότε μπορείς να πετύχεις πολλά και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους όσους εμπλέκονται με το μπάσκετ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports