Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο η ευμενής Αφροδίτη σήμερα και μέχρι τις 22/7 θα ευεργετήσει τον επικοινωνιακό σας τομέα. Έτσι, ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε γλυκαίνει και κερδίζετε τους άλλους, ενώ οι καθημερινές σας επαφές αλλά και οι συγγενικές σχέσεις αποκτούν αρμονία. Ειρήνη νου. Όμορφα ταξιδάκια, βόλτες, πιο ήρεμες μετακινήσεις κι ευχάριστες γνωριμίες.

Καρκίνος

Φεύγει απ' το ζώδιό σας σήμερα η Αφροδίτη, αφού πρώτα σάς προσέφερε τα δώρα της ομορφιάς και της αρμονίας απ' την αρχή του μήνα. Τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, κι έτσι μέχρι τις 22/7 αναμένεται βελτίωση στα έσοδα. Θα είναι μια περίοδος όπου θα απολαύσετε την υλική ζωή και την ασφάλεια. Όμορφες αγορές.

Λέων

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 22/7 θα απογειώσει τη λάμψη και τις κατακτήσεις σας! Οι σχέσεις σας γίνονται πιο όμορφες, ενώ ο τρόπος που φέρεστε εκδηλώνει αγάπη, ζεστασιά και γλυκύτητα, κάτι που φυσικά κερδίζει τους άλλους. Βελτίωση και στα οικονομικά. Ιδανική περίοδος για φροντίδα της εμφάνισή σας.

Παρθένος

Καθώς η Αφροδίτη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 22/7, θα βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου θα κλείνετε κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως ορισμένα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε φέρονται πιο “φευγάτα” και χρειάζεται πιο ευαίσθητη και διαισθητική αντιμετώπιση. Στιγμές απομόνωσης, τέχνης κι επαφής με τη φύση ανακουφίζουν τη ψυχή σας.

Ζυγός

Πολύ καλή για τις φιλικές  σας κυρίως σχέσεις θα είναι η  διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα μέχρι τις 22/7, μια περίοδος όπου θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας, ενώ οι φιλίες σας αποκτούν αρμονία. Ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, κόμματα κλπ. Ευχάριστες επαφές και μέσα απ' τα online social media.

Τοξότης

Θα ευνοηθεί αρκετά το ζώδιό σας απ' τη διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας  μέχρι τις 22/7, ενώ θα αυξήσει και  τις κατακτήσεις σας. Βελτίωση οικονομική. Όμορφα ταξίδια και πιθανά φλερτ εκεί και σχέσεις με ξένους. Καλή περίοδος για συμβιβασμούς σε νομικά θέματα.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο βάθος και πάθος με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, ενώ μέχρι τις 22/7 θα απολαύσετε όμορφες προσωπικές στιγμές με το σύντροφο. Ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, ενώ βελτίωση υπάρχει και στα οικονομικά, με πιθανή βοήθεια από τρίτους, απ' το σύντροφο κλπ.

Υδροχόος

Θα ευεργετήσει ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα, κι έτσι μέχρι τις 22/7 θα υπάρχει περισσότερη αρμονία στις προσωπικές σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες. Όμορφες παρουσίες έρχονται στη ζωή σας και αρκετό φλερτ, με τη γοητεία σας να είναι στα ύψη. Ευχάριστη κοινωνική ζωή.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη απ' τον Λέοντα μέχρι  τις 22/7 θα ευνοήσει τον εργασιακό τομέα, όπου τα πράγματα χαλαρώνουν και απολαμβάνετε περισσότερο τη δουλειά σας, ενώ επικρατεί αρμονία στις εργασιακές σχέσεις. Πιθανές και συνεργασίες. Απολαμβάνετε όμως και μια όμορφη και πιο ήπια καθημερινότητα. Βελτίωση και σε θέματα υγείας.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ευνοήσει τον ερωτικό σας τομέα μέχρι τις 22 Ιουλίου, μια  περίοδος με αρκετό φλερτ, ενώ η γοητεία  σας δεν περνά καθόλου απαρατήρητη! Νιώθετε να λάμπετε, ενώ θα περάσετε όμορφες στιγμές διασκέδασης και ευχάριστων δραστηριοτήτων. Αυξημένη δημιουργικότητα. Καλυτέρευση στις σχέσεις με τα παιδιά.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ευεργετήσει τον τομέα του  σπιτιού μέχρι τις 22/7, μια περίοδος ιδανική για να φροντίσετε ή να διακοσμήσετε το χώρο σας, αλλά και για να καλέσετε κόσμο στο σπίτι και να περάσετε όμορφα. Οι οικογενειακές σχέσεις αποκτούν αρμονία, ενώ και ο συναισθηματικός σας κόσμος ισορροπεί και γαληνεύει.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being