Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: «Ανασχηματισμός» και στην 6η ΥΠΕ λόγω… ΔΗΜ.ΑΡ. – Αναμένεται η αντικατάσταση της υποδιοικήτριας

Πάτρα: «Ανασχηματισμός» και στην 6η ΥΠΕ ...

Η κυρία Ελένη Αλμπάνη είχε προταθεί από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη

Η αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την τρικομματική κυβέρνηση φέρνει αλλαγές και σε Δημόσιους Οργανισμούς και Φορείς όπου είχαν πάρει  διοικητικές θέσεις πρόσωπα που είχαν προταθεί από τον κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Η «μπάλα» του «ανασχηματισμού» φαίνεται πως παίρνει και τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας που έχει την έδρα της στην Πάτρα.

Στη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, ως γνωστόν έχει τοποθετηθεί διοικητής ο Παναγιώτης Κατσίβελας (ΝΔ), ενώ τις θέσεις των υποδιοικητών κάλυψαν ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος και η νοσηλεύτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Ελένη Αλμπάνη (πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς).

Ως εκ τούτου η κυρία Αλμπάνη αναμένεται ν’ αντικατασταθεί άμεσα. Και τούτο επειδή η απόφαση της ΔΗΜ.ΑΡ. περιλαμβάνει και την αποχώρηση όλων όσων πρότεινε σε αντίστοιχες θέσεις. Οι εξελίξεις θα στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες αφού πρώτα ανακοινωθεί ο υπουργικός ανασχηματισμός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις