Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανασχηματισμός: "Παίζει" για Υπουργείο το όνομα του Πατρινού Άρη Σπηλιωτόπουλου - Κρούση και σε Λοβέρδο;

Ανασχηματισμός: "Παίζει" για Υ...

Τι λένε οι πληροφορίες

Θέμα ωρών θεωρείται ο ανασχηματισμός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Σαμαράς και Βενιζέλος πρώτα θα μοιράσουν τα υπουργεία και μετά θα μπουν στην ονοματολογία.

Σύμφωνα με το Mega, «αμετακίνητοι» εμφανίζονται επίσης οι υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος, Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η καρέκλα του κ. Βρούτση στο υπουργείο Εργασίας, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του κ. Σταμάτη για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ τα πιθανότερα ονόματα προς υπουργοποίηση είναι:

Από τη ΝΔ: Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Ανδρέας Ψυχάρης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Κουκοδήμος.

Από το ΠΑΣΟΚ: Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Συμεών Κεδίκογλου, Πάρης Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Φώφη Γεννηματά, Εύη Χριστοφιλοπούλου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου έπεσε στο τραπέζι αλλά ο ίδιος αρνήθηκε μία τέτοια συμμετοχή και φυσικά υπήρξε και βέτο από πλευράς ΠΑΣΟΚ, καθώς υπάρχουν ιδιαίτερα κακές σχέσεις μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του κ. Λοβέρδου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις