Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεωργία Θανοπούλου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Χάρης Ρουμπάς και Δημήτρης Αργυρόπουλος poco poco

Γεωργία Θανοπούλου, Παναγιώτης Αβραμόπου...

Από αυτή την Κυριακή

H Γεωργία Θανοπούλου, ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Χάρης Ρουμπάς και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν την πιο θαλασσινή πινελιά. Πρόκειται για μια συνεργασία που φέρνει νέο άνεμο στα καλλιτεχνικά δρώμενα του 2013 αφού από το σχήμα δεν λείπει καμία νότα!

Η ικανότητα της Γεωργίας Θανοπούλου να επικοινωνεί με το κοινό, να ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη με την δυνατή λαϊκή φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία της, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να κυριαρχήσει τόσο στην μουσική παρέα, αλλά και στην νυχτερινή διασκέδαση.

Μαζί της, ο νεαρός τζέντλεμαν του λαϊκού τραγουδιού, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ένας νέος καλλιτέχνης με μια ιδιαίτερη και ζεστή φωνή, και σκηνική παρουσία που καθηλώνει. Πρωτοεμφανιζόμενος, αλλά αποφασισμένος να μείνει!

Στα πλήκτρα, ο εξαιρετικός μουσικός Χάρης Ρουμπάς, θα μας ταξιδεύψει σε τραγούδια που όλοι αγαπάμε.
Το σχήμα στο poco poco έρχεται να συμπληρώσει το καλύτερο μπουζούκι, δεν είναι άλλος απ’τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Ένας καταξιωμένος μουσικός, με μεγάλη εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση και με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Το poco poco ανοίγει την αυλαία του καλοκαιριού και ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης πιο ψηλά. Το επιτυχημένο σχήμα, αναμένεται να εντυπωσιάσει και να χαρίσει μοναδικές βραδιές διασκέδασης!

Γεωργία Θανοπούλου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Χάρης Ρουμπάς και Δημήτρης Αργυρόπουλος μας υποδέχονται στο poco poco την Κυριακή 23 Ιουνίου για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6945295019 & 6975688607.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight