Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 18 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 18 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Ευχάριστη και δημιουργική μέρα, όπου θα δώσει ευκαιρίες για ελεύθερο χρόνο, ώστε να κάνετε πράγματα που  σας ικανοποιούν και σας ανανεώνουν. Διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, χόμπι  και κοινωνική ζωή είναι στο πρόγραμμα. Πρόσκαιρες ταλαιπωρίες στα οικονομικά δεν πρόκειται να σας χαλάσουν το κέφι, ούτε κάποιες μικρο-παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Τον τομέα του σπιτιού τονίζει η Σελήνη σήμερα, κι έτσι θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, με το χώρο σας και με ζητήματα ακινήτων. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα μικροπροβλήματα στην επικοινωνία αλλά και η τάση σας για τεμπελιά και φυγοπονία, ειδικά το πρωί. Ιδανική μέρα για να καλέσετε φίλους στο σπίτι.

Λέων

Επικοινωνιακή κι ευχάριστη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βόλτες, να συναντήσετε και να γνωρίσετε κόσμο, να μιλήσετε, να κάνετε μαθήματα, σεμινάρια, να ενημερωθείτε, να διαβάσετε και να γράψετε. Προσέξτε κάποια μικρο-προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ειδικά μέχρι το μεσημέρι.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον τομέα των οικονομικών, κι έτσι θα είναι μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Δεν θα λείπουν κάποια μικρο-προβλήματα ή καθυστερήσεις σε αυτές τις  συναλλαγές, ειδικά το μεσημέρι, ωστόσο δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα. Επίσης είναι μέρα που απολαμβάνετε το καλό φαγητό και τις αισθήσεις.

Ζυγός

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, μια μέρα κοινωνική, εξωστρεφής, όπου μπορείτε να κάνετε όσα  θέλετε και να ξεκινήσετε πράγματα. Μέχρι το μεσημέρι σχηματίζονται κάποιες δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν κυρίως πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο, και μικρο-διαφωνίες με το σύντροφο ή με άτομα εξουσίας.

Σκορπιός

Σχετικά ήσυχη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και να υπάρχει αυξημένη ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Πιθανόν να κλείνετε και ορισμένα θέματα τώρα, κάτι στο οποίο ίσως ταλαιπωρηθείτε το πρωί, μέχρι το μεσημέρι. Η μέρα προσφέρεται για ο,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό.

Τοξότης

Μέρα δικτύωσης και κοινωνικότητας, με τη Σελήνη απ' το Ζυγό να δίνει επίσης την ευκαιρία για συναντήσεις  με τους φίλους και τις παρέες σας. Συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, αλλά και μέσα απ' το ίντερνετ και τα social media. Προσέξτε μέχρι το μεσημέρι κάποιες παρεξηγήσεις και κακές συνεννοήσεις.

Αιγόκερως

Σε θέματα σπιτιού κι επαγγελματικών κινούνται γρήγορα και θετικά τα πράγματα, με την ευνοϊκή γωνία  Άρη-Ουρανού να σας ωθεί σε δράση και σε έξυπνες κινήσεις. Η Σελήνη ωστόσο σχηματίζει ορισμένες δυσμενείς όψεις, τις οποίες θα νιώσετε κυρίως προς το βράδυ, όπου είναι πιθανή συναισθηματική κάθαρση, κάποια απρόοπτα, εμμονές και ένταση.

Υδροχόος

Αισιόδοξη και κοινωνική μέρα, ενώ η ζωτικότητά σας είναι ανεβασμένη. Κυρίως δίνεται έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών, όπου το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε κάποιες λάθος συνεννοήσεις και παρεξηγήσεις. Το ίδιο και στο χώρο δουλειάς, καθώς η επικοινωνία δεν γίνεται και με τον πιο λογικό ή διαυγή τρόπο.

Ιχθύες

Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, ενώ η Σελήνη τονίζει θέματα οικονομικά, κι έτσι θα τακτοποιήσετε  ζητήματα σχετικά με δάνεια, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά, χορηγίες κλπ. Ερωτική μέρα ωστόσο αλλά και με ανάγκη για εσωτερικό ψάξιμο και ψυχανάλυση. Προσέξτε τις μικρο-παρεξηγήσεις στα ερωτικά.

Κριός

Μια κοινωνική και σχετικά ήπια μέρα, με τη Σελήνη απ' το Ζυγό να δίνει έμφαση στις σχέσεις, τις συνεργασίες και το socializing. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, αλλά κάποιες λίγο δύσκολες όψεις που σχηματίζονται μπορεί να φέρουν μια μικρή ασυνεννοησία, κυρίως μάλιστα σε θέματα σπιτιού και στην οικογένεια.

Tαύρος

Έμφαση στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετά πραγματάκια, χωρίς να λείπει μια μικρή δυσκολία στην επικοινωνία. Επίσης προσέξτε τη διατροφή σας, καθώς οι λάθος συνδυασμοί αλλά και τα γλυκά -που τόσο προτιμά το ζώδιό σας- μπορεί να φέρουν ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being