Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δριμύ κατηγορώ Τσίπρα στην Βουλή για την ΕΡΤ

Δριμύ κατηγορώ Τσίπρα στην Βουλή για την ΕΡΤ

Τι είπε απευθυνόμενος στον Στουρνάρα

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ εξαπέλυσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του για το «λάθος του ΔΝΤ».

Αυτά, είπε για τη διακοπή του σήματος της δήμοσιας ραδιοτηλεόρασης, είναι πρωτοφανή πράγματα και είστε υπόλογοι απέναντι στο λαό.

Από τη μία, τόνισε ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπακούτε στις εντολές της τρόικας για τις ανθρωποθυσίες και ταυτόχρονα ετοιμάζεστε να μετατρέψετε την ΕΡΤ σε φερέφωνο που θα παρουσιάζει την κυβερνητική γραμμή, έχοντας καταλάβει όλες τις δημοσιες συχνότητες, για να ελέγχετε την ενημέρωση των πολιτών.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε και το e-mail του ΥΠΟΙΚ με το οποίο προειδοποιούσε όσους αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ. «Στείλαμε το e-mail γιατι ως ειδικός διάδοχος το ΥΠΟΙΚ πρέπει να προστάτεψει την περιουσία του ... δεν μπορεί κάποιος να μεταδίδει χωρίς άδεια», είχε αναφέρει προηγουμένως ο κ. Στουρνάρας.

«Αυτά να  τα πείτε στους φίλους σας τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σταθμών που δεν έχουν άδεια και είναι παράνομοι», του απάντησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις