Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Είμαστε ακόμα ζωντανοί" ... στην ΕΡΑ Πύργου (photos)

"Είμαστε ακόμα ζωντανοί" ... σ...

Aντίσταση μέσω των fm

Σε χώρο «αντίστασης» έχει μετατραπεί το κτίριο της ΕΡΑ Πύργου στην οδό Ολυμπίων. Από εκεί καθημερινά περνούν πολίτες, φορείς, μέλη συλλόγων, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού στην Ηλεία. Στο στούντιο του σταθμού για πολλές ώρες δημοσιογράφοι, άνθρωποι του τόπου, που αγαπούν την ΕΡΑ και την ΕΡΤ, κόσμος που βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο έστω και για λίγο για να δηλώσει τη συμπαράστασή του.


Το ilialive.gr και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σπυρούνης βρέθηκαν στο χώρο της ΕΡΑ Πύργου και πίσω από το μικρόφωνο για να μεταφέρουν μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία, μαζί με την δημοσιογράφο της ΕΡΑ Δήμητρα Διαμαντοπούλου και τον δημοσιογράφο ανταποκριτή της ΕΡΤ στο νομό Γιώργο Μαρινόπουλο.

Στο χώρο συναντήσαμε ανθρώπους από διάφορους χώρους και συλλογικότητες, εργαζόμενους που δεν αφήνουν το πόστο τους, σε ένα πρόγραμμα που διαχειρίζονται οι ίδιοι, και αρκετούς φορείς και πολίτες. 

Το μήνυμα που από μικροφώνου στέλνει και η Δήμητρα Διαμαντοπούλου είναι «είμαστε ακόμα ζωντανοί» σε έναν αγώνα για να παραμείνει η ΕΡΤ όρθια. 

Πέρα από τις εκπομπές που γίνονται και τις συνδέσεις με την κεντρική ΕΡΑ στην Αθήνα, για τις επόμενες ημέρες αναμένονται να προγραμματιστούν δράσεις και εκδηλώσεις στο χώρο της ΕΡΑ που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις