Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απεργούν οι τεχνικοί της τηλεόρασης στη νοτιοδυτική Ελλάδα

Πάτρα: Απεργούν οι τεχνικοί της τηλεόρασ...

Συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις του κλάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας αποφάσισε τη συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων και την συμμετοχή του κλάδου στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν για την Παρασκευή 14.06.13 οι Ενώσεις & οι Ομοσπονδίες στο χώρο του Τύπου & των Μ.Μ.Ε. , για το αιφνίδιο κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Ο ξαφνικός θάνατος της δημόσιας τηλεόρασης και η υποκατάστασή της με ένα  νέο, αδιευκρίνιστο σχήμα, δεν συνδέεται  με την οικονομική κατάσταση της  χώρας, την αναδιοργάνωση της  ΕΡΤ Α.Ε. και τον αναγκαίο εξορθολογισμό  των οικονομικών της, αλλά με τον  έλεγχο της πληροφόρησης και της  ενημέρωσης των πολιτών.

Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο “λουκέτο” στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων.

Καταγγέλλουμε για μία ακόμη φορά αυτή την πολιτική, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλούμε κάθε εργαζόμενο και κάθε πολίτη να αγωνιστεί για την ανατροπή των καταστροφικών σχεδίων της Κυβέρνησης και της Τρόικας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ μαζικά και μαχητικά.

ΟΛΟΙ  στην  24ωρη απεργία από τις 06:00 της Παρασκευής 14-06-2013 έως τις 06:00 του Σαββάτου 15-06-2013.

Ως προσωπικό ασφαλείας ορίζεται μια βάρδια ροής ανά τηλεοπτικό σταθμό καθώς επίσης και ένα τηλεοπτικό συνεργείο που θα καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κάλυψης ή μετάδοσης  οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση και άδεια  του Διοικητικού Συμβουλίου και  εφόσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μετατρέψουν το πρόγραμμα τους αφού δεν θα επιτραπεί η ζωντανή μετάδοση οποιασδήποτε ενημερωτικής ή ψυχαγωγικής εκπομπής."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις