Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Πανικοβλήθηκα, αλλά για λίγο»

«Πανικοβλήθηκα, αλλά για λίγο»

Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την περιπέτειά της από τη στιγμή που εντοπίστηκε ένας κακοήθης όζος στον θυρεοειδή της

Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την περιπέτειά της από τη στιγμή που εντοπίστηκε ένας κακοήθης όζος στον θυρεοειδή της, το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και τη γεύση που της άφησε αυτή η εμπειρία. «Νομίζω ότι η πρώτη αίσθηση ήταν αυτή του πανικού, αλλά δεν κράτησε πολύ. Ο γιατρός μού εξήγησε ότι κανονικά δεν θα πρέπει να ανησυχώ, καθώς είναι 100% ιάσιμο. Δεν υπήρχε κίνδυνος, δεν υπήρχε μετάσταση, απλώς έπρεπε να μπω πολύ γρήγορα στο χειρουργείο. Φυσικά, όλα αυτά ήταν άκρως ανακουφιστικά» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Πάνω στο ίδιο θέμα, η Άντα Λιβιτσάνου αποκάλυψε: «Όταν ξεκίνησα να κάνω εξετάσεις, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα κατέληγα σε μια τόσο σύνθετη εξέλιξη. Πόσο μάλλον όταν αφορά σε ένα χειρουργείο, που πρέπει να αφαιρεθεί ένας πολύ σημαντικός αδένας, δίπλα στις φωνητικές χορδές, εν μέσω ενός show που μόλις είχε ξεκινήσει. Δεν ήξερα τι να πρωτο-διαχειριστώ».

Πώς διαχειρίστηκε η ίδια, όμως, αυτήν την σοβαρή περιπέτεια; «Θεωρώ ότι μέχρι το χειρουργείο διαχειρίστηκα καλά τον εαυτό μου. Βεβαίως, είχα κι εγώ δυο - τρεις στιγμές έντονης θλίψης. Αλλά επειδή είχα και το show, ξεχνιόμουν αρκετά. Προσπαθούσα να σκέφτομαι θετικά και να ισορροπήσω όσο τον δυνατόν την ψυχολογία μου. Μετά το χειρουργείο, ίσως να είχα περισσότερες στιγμές αδυναμίας, αλλά θεωρώ ότι είναι και λίγο ορμονικό. Δεν δίνω σημασία και προχωρώ» απάντησε, επισημαίνοντας:

«Πραγματικά πιστεύω ότι είχα την τύχη με το μέρος μου. Δεν υπάρχουν συμπτώματα, ούτε στις αιματολογικές εξετάσεις. Γι' αυτό τόνισα στο μήνυμά μου τον υπέρηχο. Ο καρκίνος του θυρεοειδούς μπορεί να υπάρχει και να μην έχεις κανένα απολύτως σύμπτωμα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight