Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νταβλούρος για Τριανταφυλλόπουλο: Να μην κατατρέχεται από έμμονες ιδέες

Νταβλούρος για Τριανταφυλλόπουλο: Να μην...

"Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια"

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθανάσιος Νταβλούρος, με αφορμή δελτίο τύπου του πολιτευτή, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντιπαρέρχομαι τους υπαινιγμούς και τις αιχμές του πολιτευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου. Σε περίοδο που η χώρα διανύει κρίσιμες ώρες για την επιβίωση της και ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος μας  Αντώνης Σαμαράς, δίνει μαζί με όλους εμάς τιτάνιο αγώνα για την σωτηρία της, δεν χωρούν εσωκομματικές κοκορομαχίες.

Καλώ τον κ. Τριανταφυλλόπουλο να μην κατατρέχεται από έμμονες ιδέες και να συνδράμει με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος στην επιτυχία του συνεδρίου του κόμματος μας, που ξεκινά σε λίγες ημέρες και θα αποτελέσει απαρχή μιας νέας πορείας.

Όπως είναι αυτονόητο, στο δρόμο αυτό  απαιτείται συστράτευση και ομοψυχία. Ενότητα και αλληλεγγύη. Έχουμε υποχρέωση να πορευτούμε συντεταγμένα. Να διαφυλάξουμε τη συνοχή και να αποφύγουμε προσωπικές διενέξεις.

Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια. Είμαστε όλοι, πρώτα και πάνω απ’ όλα Ν.Δ.! Και οφείλουμε να πορευτούμε όλες και όλοι μαζί. Το χρωστάμε απέναντι σε όλες και όλους που αγωνίστηκαν και με προσωπικές θυσίες, αγωνίζονται και θα αγωνισθούν στο μέλλον για τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις μας. Για την παράταξη μας, για τον Αντώνη Σαμαρά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις