Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτη περιπέτεια με τον 41χρονο που έγραψε ότι θέλει να αυτοκτονήσει- Άφησε σημείωμα, πήρε τη Νικολούλη και προκάλεσε πανικό

Πάτρα: Απίστευτη περιπέτεια με τον 41χρο...

Σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σε απίστευτη περιπέτεια έβαλε τους αστυνομικούς της Πάτρας ο 41χρονος άνδρας που  έγραψε  στο  facebook πως πρόκειται να αυτοκτονήσει, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και τη  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία  εντόπισε το σήμα του κινητού του σε περιοχή είκοσι χιλιομέτρων γύρω από το Ρίο.

Έτσι ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία, σε Πάτρα, Ναύπακτο, Ριο, Αντίρριο, για να καταλήξει σε κυνηγητό το απόγευμα στην Πάτρα και μάλιστα στο κέντρο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o 41χρονος, ο οποίος είναι από την Αθήνα, εμφανίστηκε σήμερα λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα σε πολυκατοικία της Πάτρας στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Κορίνθου και άφησε ένα σακ βουαγιάζ με ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι είναι σε απόγνωση, ότι ήταν παντρεμένος και τον εγκατέλειψε η σύντροφός του, ότι έχει παιδιά και δεν μπορεί να τα ζήσει και ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν να τον ψάχνουν στην πολυκατοικία και τους γύρω δρόμους.

Ο 41χρονος, μετά από δύο ώρες, πήρε  τηλέφωνο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και είπε ότι θα αυτοκτονήσει στο λιμάνι της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν αμέσως, τον βρήκαν και τον συνέλαβαν στο πάρκινγκ του Δήμου στο λιμάνι και τον έχουν οδηγήσει στο Β' Αστυνομικό Τμήμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις