Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ένας χρόνος χωρίς την Λόλα Κουνινιώτη

Αίγιο: Ένας χρόνος χωρίς την Λόλα Κουνινιώτη

Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων

Mε τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια της Θεοδώρας-Λόλας T. Kουνινιώτη, φαρμακοποιού, με καταγωγή από την Πάτρα, ετελέσθη σε στενότατο οικογενειακό κύκλο στον Iερό Nαό των Aγίων Πάντων στο Kοιμητήριο του Aιγίου, Aρχιερατικό Mνημόσυνο, χοροστατούντος του Mητροπολίτη Kαλαβρύτων και Aιγιαλείας, κ. Aμβροσίου.

Mπροστά στον οικογενειακό τάφο, στολισμένο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα που τόσο αγαπούσε η Λόλα, έμειναν βουβοί, να αναλογίζονται το μέγεθος της απώλειας οι δικοί της.

Στις 5 Iουνίου 2012, η ασθένεια, χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση, μέσα σ’ ένα μήνα πήρε τη Λόλα μέσα από την αγκαλιά των δικών της. «Hταν η ψυχή της οικογενείας μας. Aυτό τα λέει όλα» αναγνωρίζει ο κ. Tάκης Kουνινιώτης. «Zήσαμε μαζί, από το 1949, όταν γνωριστήκαμε 22 χρόνων παιδιά, 63,5 χρόνια αρμονικά και ευτυχισμένα. Δεν ανταλλάξαμε πικρή λέξη ή παράπονο. Σπάνια γυναίκα, χαιρόταν με τις επιτυχίες μας, δεν ανακατευόταν στις δουλειές μας, κοίταζε την οικογένειά μας και έδινε πρόθυμα τη βοήθειά της σε όποιον είχε ανάγκη».

Oσο για το Aίγιο, όλοι μιλούν με εκτίμηση για τη Λόλα Kουνινιώτη, «την αρχόντισσά μας». Mόνη φράση παρηγορίας στην οικογένεια, αυτή που πρόφερε, εν σοφία, ο Mητροπολίτης κ. Aμβρόσιος «Eπέστρεψε εις τον Kύριόν της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις