Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Η "Ολυμπία" Οδος κρατάει το "φιλέτο" και πετάει στα σκουπίδια το τμήμα Πύργος - Τσακώνα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Η "Ολυμπία" ...

Δηλώσεις του Θανάση Πετράκου

Σε γενικό ξεσηκωμό, για την συνέχιση των έργων κατασκευής της Ολυμπίας Οδού και την ολοκλήρωση του άξονα μέχρι την Τσακώνα Μεσσηνίας, κάλεσε τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής μας, μιλώντας χθες στην Ε.ΡΑ. Καλαμάτας, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.

Όπως επεσήμανε ο κ.Πετράκος, η κυβέρνηση «έχει ήδη πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων» το τμήμα Πύργος-Τσακώνα και έχει παραπέμψει αορίστως στο ΕΣΠΑ την κατασκευή του τμήματος από την Πάτρα έως τον Πύργο.

«Το μόνο που ενδιαφέρει κυβέρνηση, παραχωρησιούχους και τράπεζες είναι το φιλέτο Κόρινθος-Πάτρα», σημείωσε ο βουλευτής και αποκάλυψε πως η ΕΕ δεν έχει εγκρίνει ακόμα την συμφωνία του Δημόσιου με τις τράπεζες και τους κατασκευαστές οι οποίοι δηλώνουν ότι τα έργα δεν θα ξεκινήσουν πριν το φθινόπωρο.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια, διοργανώνοντας «φιέστες» επανεκκίνησης των έργων και υποστήριξε πως οι παραχωρησιούχοι, όχι μόνο απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη και ρίσκο που είχαν υπογράψει αλλά και αποζημιώνονται με εκατοντάδες εκατομμύρια, από την κυβέρνηση που αναλαμβάνει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την καθυστέρηση υλοποίησης των έργων της Ολυμπίας Οδού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις