Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Camp for Kids 2013 σε δύο περιόδους

Πάτρα: Camp for Kids 2013 σε δύο περιόδους

Προσφέρει αθλητικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδι και διασκέδαση

Το CAMP for KIDS 2013 είναι ένα  πρότυπο πρόγραμμα που προσφέρει ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ και ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Είναι μια δημιουργική καλοκαιρινή απασχόληση μετά το κλείσιμο των σχολείων που περιλαμβάνει 20 και πλέον διαφορετικές δραστηριότητες.

Θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους 25 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου και 8 έως 19 Ιουλίου με δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών και στις δύο περιόδους.

Θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και στις δυο πλευρές της Πάτρας και τα παιδιά με τους γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε το κλειστό Τόφαλος (και τα γήπεδα ποδοσφαίρου δίπλα) στα Μποζαϊτικα, είτε το νέο κλειστό Γλαύκου στις εγκαταστάσεις της παλιάς Πειραικής Πατραικής.

Τα παιδιά θα ΜΑΘΟΥΝ, θα ΠΑΙΞΟΥΝ και θα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή με αθλήματα όπως τα: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΤΕΝΝΙΣ, ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ, ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ, TAEKWON DO, ΡΑΓΚΜΠΙ.

Με ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Σε αποκλειστικότητα στο CAMP for KIDS 2013 τα παιδιά θα γνωρίσουν και θα παίξουν με το  LASER TAG. Το Laser Tag είναι ένα βιωματικό παιχνίδι δράσης, σαν το paintball, αλλά με όπλα λέιζερ! Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ζωντανή έκδοση βιντεοπαιχνιδιών δράσης, καθώς όλα συμβαίνουν σε πραγματικές συνθήκες.

Ακόμα θα μάθουν, θα προπονηθούν και θα παίξουν SUBBUTEO, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου που έχει μεγάλο γκελ σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Μαζί με τα παιδιά θα είναι και η σχολή του νεαρότερου αλλά και ιδιαίτερα ταλαντούχου καραγκιοζοπαίκτη Χρήστου Καλπουζάνη. Μαζί του τα παιδιά θα μάθουν την ιστορία του Καραγκιόζη, θα φτιάξουν τις φιγούρες του , θα στήσουν τα σκηνικά και θα συμμετέχουν στη παράσταση.

Τέλος σε αποκλειστικότητα στο CAMP for KIDS 2013, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε αθλητικές μετρήσεις και τεστ που αφορούν την υγεία και την ανάπτυξη καθώς και το επίπεδο όλων των φυσικών ικανοτήτων τους. Όλα αυτά από την κορυφαία εταιρία αθλητικών μετρήσεων, εργομετρικών τεστ και ανάδειξης κλίσεων και ταλέντων Sportsanalysis – Health & Fitness Science.

Αφήσαμε για το τέλος όλους τους αξιόλογους προπονητές και παιδαγωγούς που θα είναι υπεύθυνοι γι αυτό το ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Επικεφαλής του CAMP for KIDS 2013 θα είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αχαΐας Μάκης Παρασκευόπουλος. Υπεύθυνοι του προγράμματος επίσης θα είναι η προπονήτρια Βόλλευ στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας Ελένη Λεγάτου και ο προπονητής Μπάσκετ του ΑΟ Γλαύκος Αλέκος Πολυδωρόπουλος.

Επίσης σημαντική είναι η συμμετοχή της Κατερίνας Βασιλογάβρου (Πινγκ πονγκ), Χρηστο-Βασίλη Αντωνακόπουλου (Tae kwon Do), Βασίλη Κατσάκου (Ράγκμπι), Κώστα Μπονέλη (Μπάντμιντον) και ακόμα περισσότερων συνεργατών μας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις