Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Από το Φεστιβάλ Φιλίππων στην Καβάλα ξεκινά η παράσταση "Βάκχες" με τον Σάκη Ρουβά - Δείτε την πρώτη φωτό

Από το Φεστιβάλ Φιλίππων στην Καβάλα ξεκ...

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουλίου 2013

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο την πρώτη φωτογραφία του ως Θεός Διόνυσος από την παράσταση αρχαίου δράματος όπου θα παίξει το φετινό καλοκαίρι, τις «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Η παράσταση αυτή που σηματοδοτεί και το θεατρικό ντεμπούτο του 42χρονου ποπ σταρ, θα κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα και το σίγουρο είναι ότι θα έρθει και στην Πάτρα, πιθανότατα στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο. Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του γνωστού ηθοποιού Δημήτρη Λιγδάνη.

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter και έγραψε το εξής σχόλιο, «η 1η εικόνα από τις “Βάκχες” που όλοι μαζί ετοιμάζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό & ανυπομονησία να μοιραστούμε μαζί σας!».

Η πολυσυλλεκτική παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κάνει πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων στο ομώνυμο Φεστιβάλ Φιλίππων κοντά στην Καβάλα, στις 13 και 14 Ιουλίου 2013 και εν συνεχεία θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Ο Σάκης Ρουβάς θα σταθεί στη σκηνή, υποδυόμενος τον απαιτητικό ρόλο του Θεού Διονύσου δίπλα στην ηθοποιό και αξιόλογη σκηνοθέτιδα αλλά και καθηγήτρια θεατρικών σπουδών Ρούλα Πατεράκη (η οποία θα υποδυθεί το ρόλο του Τειρεσία), τον Γιάννη Καρατζογιάννη (Κάδμος), το Δημήτρη Πασσά (Πενθέας), τη Μαρία Κίτσου( Αγαύη) αλλά και τον ίδιο τον Δημήτρη Λιγνάδη που θα ερμηνεύσει τον Αγγελιοφόρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight