Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Πρίγκιπας» ο Φαλκάο

«Πρίγκιπας» ο Φαλκάο

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 27χρονου Κολομβιανού στράικερ

Το δεύτερο μεγάλο deal του καλοκαιριού, μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα, ολοκλήρωσε η Μονακό με την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Με κάθε επισημότητα οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 27χρονου Κολομβιανού στράικερ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε ήταν πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης και στο εξής θα φοράει την φανέλα της ομάδας του Πριγκιπάτου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Φαλκάο επέλεξε την Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στο ρόστερ μας έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, με στόχο να φτάσει ξανά ψηλά η ομάδα», ήταν το σχόλιο του προέδρου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Το κόστος της μεταγραφής του από την Ατλέτικο Μαδρίτης υπολογίζεται περίπου στα 60 εκατ. ευρώ. Από τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο Φαλκάο θα αυξήσει τον προσωπικό του λογαριασμό κατά 14 εκ. ευρώ ετησίως, κάτι που θα τον κάνει τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Πρόσφατα ο Ρώσος μεγιστάνας της Μονακό δαπάνησε 70 εκ ευρώ για να φέρει τους Τζέιμς Ροντρίγκες και Ζοάο Μουτίνιο από την Πόρτο, ενώ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία και με τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports